VESTFROST VFBM 401 A++ 4 PRG BULAŞIK MAKİNESİ

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava

Markası : Vestfrost Ürünlerini Gör

pr-807127

5/1
4514.03 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

body,img,div img {width: 100%;}

Sadece Antalya içi satışımız vardır, Antalya Merkez ilçelerinde ücretsiz teslimat yapılmaktadır.

 

 

 

Vestfrost VFBM-401 A++ 4 Program Bulaşık Makinesi


Geliştirdiği yenilikçi, çevreye duyarlı teknolojilerle hem kullanıcılarının rahatını hem de ekolojik bütünlüğü gözeten Vestfrost bulaşık makineleri günlük hayatı beklenilenin ötesinde kolaylaştırıyor. A++ enerji kategorisinde yer alması, su tasarruf özelliğine sahip olması, 4 farklı yıkama programı seçeneği, az bulaşık opsiyonu gibi özellikleriyle Vestfrost VFBM-401 A++bulaşık makineleri mutfağınızın tasarruf bekçisi oluyor. Mutfaklarda hem teknolojik hem de şık bir rüzgâr estiriyor.

Akıllı Programlarla Kolaylık

-12 kişilik yıkama kapasitesi, kalabalık misafir gruplarının ardından arkanıza yaslanabilmeniz için fırsat tanıyor.

-Az bulaşık opsiyonu, makinenizin içindeki bulaşık miktarına göre su ve enerji sarfiyatında bulunuyor.

-Çelik tabanlı gövdesi, suyla temas eden yerleri ve iç gövdeyi koruyarak makinenizin ömrünü uzatıyor.

-Zaman erteleme fonksiyonu, makinenizi dilediğiniz bir zamanda çalıştırmak üzere programlayabilmenizi sağlıyor.

12 Kişilik Yıkama Kapasitesi

4 Programlı 12 Kişilik Yıkama Kapasitesi Enerji: A++ Yükseklik (cm) 84.5 Genişlik (cm) 59.6 Derinlik (cm) 59.8 Yıllık Enerji Tüketimi (kWh): 258 Su Tüketimi (lt/program) 12 Ses Seviyesi (dB) 48

Bulaşıklarınızı Emanet Edebileceğiniz Güvenli ve Özenli Adres

Vestfrost VFBM-401 A++ bulaşık makineleri 4 farklı program seçeneğine sahip olup ihtiyacınıza göre nokta atışı yapmanızı sağlıyor. Bulaşıklarınız çok fazlaysa ve yoğun kirliyse, yoğun yıkama programını, az miktardaysa ekonomik programı seçme fırsatı sunuyor.

Eğer aceleniz varsa ve en fazla yarım saatte bulaşıklarınızın yıkanmasına ihtiyaç duyuyorsanız, kısa sürede yıkama yapan programı seçerek vakitten kazanmış oluyorsunuz.Hangi programda yıkanırsa yıkansın bulaşıklar makinenizden pırıl pırıl çıkarak raflarınızda yerini alıyor.

Vestfrost bulaşık makineleri bulaşıklarınızı elde yıkama hassasiyetiyle yıkıyor, böylece herhangi bir kırılma ya da çizilmeye izin vermiyor. Çelik tencerelerden teflon tavalara kadar makineye koymakta çekindiğiniz her türlü bulaşığı makine içine gönül rahatlığıyla yerleştirebilirsiniz.

Tasarrufu Sizin Yerinize Düşünen Bir Bulaşık Makinesi

Vestfrost VFBM-401 bulaşık makineleri, A++ enerji verimliliği kategorisinde yer alarak tasarruf yapmanız konusunda en büyük destekçiniz oluyor. Yıllık 258 kWh enerji tüketimi ve tam dolu halde yıkama başına 12 litrelik su tüketimiyle oldukça ekolojik bir yıkama deneyimi sunuyor. Az bulaşık opsiyonu ve 4 farklı program seçeneğiyle kullanılacak olan su miktarını bulaşıklarınızın miktarına göre ayarlıyor ve sizi su ve enerji israfından alıkoyuyor.

Danimarka Kökenli Beyaz Eşya Üreticisi

Danimarka’nın önde gelen buzdolabı üreticilerinden Vestfrost 1963 yılında kuruldu. Üretimine evde kullanılan derin dondurucularla başlayıp dizayn dondurucularla devam eden Vestfrost, 1979 yılında 1 milyon adet üretime ulaştı. 1981 yılında dolap, derin dondurucular ve sıcak pompa olarak üç bölüme ayrılan marka 2000 yılında ise 10 milyon adet üretime ulaşarak ISO 14001 belgesi aldı. Dev marka 2006 yılında ise Vestel ile iş birliğine başladıktan sonra 2008 yılında Vestel tarafından satın alındı.

Ergonomik YapısıylaKullanım Rahatlığı

Vestfrost VFBM-401 A++ bulaşık makinelerinin sahip oldukları çelik tabanlı gövde, makinenin yıkama yapıldığı alanın ve suyla yoğun temas halinde bulunan bölgelerin güvenliğini koruma altına alıyor. Beyaz rengi, solo kullanımı ve standart ölçüleriyle mutfağınızda her yere kolaylıkla uyum sağlıyor.

LED göstergesi yıkamanın ne kadar süreceğini ve ne zaman sonlanacağını görmenize olanak tanıyor. Yüksekliği ayarlanabilir üst sepeti sayesinde makineye yerleştirilmesi en zor olan parçaların olabildiğince pratik bir şekilde konulmasına izin veriyor.

48 dB’lik ses seviyesiyle evinizde hayal ettiğiniz sessizlik yıkanması gereken bulaşıklar yüzünden bölünmüyor. Vestfrost VFBM -401 A++ bulaşık makineleri şebeke suyu içerisindeki kireci yumuşatıyor ve hem bulaşıklarınızın ilk günkü gibi kalmasını sağlıyor hem de makinenizin ömrünü uzatıyor.


* Lütfen yetkili servisten önce ürün ambalaj ve kutusunu açmayınız. Yetkili servis gelmeden kutuyu açmanız durumunda ürün garanti dışı kalacaktır.

Vestfrost VFBM 401 Bulaşık Makinesi ile bulaşıklarınız ışıl ışıl, içiniz rahat olsun… • 4 Program • 12 Kişilik • LED Gösterge • Renk: Beyaz • Enerji: A++ • Çelik Tabanlı Gövde • Az Bulaşık Opsiyonu • Zaman Erteleme • Yüksekliği Ayarlanabilir Üst Sepet

Eco 50 derece -Yoğun 65 derece- Süper 50 derece-- Hızlı yıkama / 30 dk-- Mekanik program seçim tipi

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

VESTFROST VFBM 401 A++ 4 PRG BULAŞIK MAKİNESİ

4514.03TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim