XL-S Nutrition Çikolata Aromalı Takviye Edici Gıda 520gr + Shaker Hediyeli

Xl-S Nutrition Çikolata Aromalı Takviye Edici Gıda 520gr + Shaker Hediyeli
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Xl-S Nutrition Çikolata Aromalı Takviye Edici Gıda 520gr + Shaker Hediyeli

Markası : XL-S Medical Ürünlerini Gör

42707

8692255002131

5/1
140.18 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: XL-S Nutrition Çikolata Aromalı Takviye Edici Gıda + Shaker Hediyeli

Marka Adı: XL-S Medical

Ürün Miktarı: 520gr

Ürün Özellikleri:

- Diyet programı uygularken doğru besinlerin seçimi, yediklerinize dikkat etmek, porsiyonları küçültmek ve spor yapmak oldukça önemli detaylardır. Diyet süresince metabolizmayı hızlandıran, yağ yakmayı arttırmayla beraber kilo vermeyi detekleyen vitamin, mineral ve gıda takviyelerine yer vererek bu sürenin kolay geçmesini destekleyebilirsiniz.

- Günümüzde farklı besin takviyesi ve kilo vermenizi destekleyici birçok ürün mevcuttur. Bu ürünleri kullanmadan önce ürünler hakkında detaylı bilgi edinmeniz çok önemlidir. Diyet programınıza destek olmak için üretilmiş olan zayıflama ürünleri, ürüne ve etkin maddesine bağlı olarak farklı şekillerde çalışır.

- Doğal bileşenlerle elde edilmiş olan XL-S markasının ürünlerinden XL-S Nutrition, kilo kontrol amaçlı enerjisi azaltılmış sıvı gıda takviyesidir.

- Yüksek kaliteli proteinlerin, vitaminlerin, minerallerin ve makrobesinlerin özel bir kombinasyonundan oluşan çikolata aromalı gıda takviyesi üçlü etkisiyle kilo vermenizi destekleyen bir üründür.

- XL-S Nutrition Çikolata Aromalı Takviye Edici Gıda, vücudunuzun gerekli besinleri almasına katkı sağlarken, vücudun dengesini de korumayı destekler.

- Zayıflamaya destek olan ürünlerin diyet programlarının yanında destekleyici olarak alınması gererktiği unutulmamalıdır. Tek başına bir besin yerine geçmez. XL-S Nutrition, günlük yapacağınız egzersizle birleştiğinde kilo vermenizi destekleyecek bir üründür.

- Pek çok diyet programında kaloriler azaltılarak sürece devam edilir ancak bu da önemli besinlerin alınmamasına sebep olur. Bu nedenle de vücut daha az enerji harcayarak kilo kaybı azalır. XL-S Nutrition ile kilo verme süreci farklıdır. İçeriğindeki vitamin, mineral ve protein gibi etken bileşenler sayesinde besin yoğunluğuna sahiptir. Kendinizi doymuş hissetmenizi destekler. Böylece vücut ihtiyacı olan enerjiyi yağ depolarından alır.

- Kilo kaybı desteklenirken yiyeceklerin enerji vericiliğinin korunması son derece önemlidir. XL-S Nutrition Çikolata Aromalı Takviye Edici Gıda, kas kütlesinin korunmasına katkı sağlarken sağlıklı ve sürdürülebilir şekilde kilo verilmesini destekler. Daha sonra vücudun ihtiyaç duyduğu enerji vücuttaki yağlardan sağlanarak kilo kaybı desteklenmiş olur.

- Her öğünde yüksek protein ve lif kaynağı sayesinde tokluk hissi hissedeceğiniz Çikolata Aromalı Takviye Edici Gıda, gluten ve hayvansal protein içermez.

Kullanım Şekli: Bir öğün yerine geçmek üzere, 200 ml süt içine 4 yemek kaşığı XL-S Nutrition ve 1 çay kaşığı sıvı yağ ilave edilip iyice çalkalanır. 520 gr'lık kutudan 13 öğün hazırlanır.

XL-S markasının, son yıllarda hızla büyüyen kilo sorununa destek olmak için tasarlamış olduğu yenilikçi ürünleri ve Shaker hediyeli XL-S Nutrition Çikolata Aromalı Takviye Edici Gıda 520gr'ı, uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alarak ürünler hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

XL-S Nutrition Çikolata Aromalı Takviye Edici Gıda 520gr + Shaker Hediyeli

140.18TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim