Youplus Omega 3 ( 2.si %50 İndirimli ) 30+30 Kapsül

Youplus Omega 3 ( 2.si %50 İndirimli ) 30+30 Kapsül
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Youplus Omega 3 ( 2.si %50 İndirimli ) 30+30 Kapsül
  • Youplus Omega 3 ( 2.si %50 İndirimli ) 30+30 Kapsül

Markası : Abdi İbrahim Ürünlerini Gör

57665

8699514190097

5/1
PİYASA FİYATI 225.00 TL
SATIŞ FİYATI 202.5 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Youplus Omega 3 ( 2.si %50 İndirimli ) 30+30 Kapsül

Marka Adı: Abdi İbrahim

Ürün Miktarı: Bir kutu içerisinde 30 adet takviye edici gıda tableti bulunur.

Ürün Özellikleri:

- Omega-3, insan vücudu tarafından üretilemeyen, bu yüzden dışardan alınması gereken doymamış yağ asitleridir. Badem, fındık, keten tohumu, somon, uskumru gibi gıdalarda bulunan Omega-3, bu gıdalar yeterli miktarda tüketilmiyorsa kapsül olarak da alınabilmektedir. Omega-3 ihtiyacı anne karnında başlayarak yaşlılığa kadar her evrede görülebilir.

- Doymamış yağ ailesinden biri olan omega-3, bağışıklık sisteminin güçlenmesinde oldukça etkili bir yağ asitidir. Çocukların fiziksel gelişiminden, göz sağlığına kadar birçok faydası olan vücut için gerekli bir maddedir. Bütün Omega-3 yağ asitleri aynı değildir ve bu konuda bilinmesi gereken en önemli nokta Omega-3 besin takviyelerinin yeterli miktarda EPA ve DHA içermesidir.

- Abdi İbrahim'in ilk destek ve gıda takviye markası YouPlus'un üretmiş olduğu, beslenme destek ürünlerinden biri olan Daily Omega 3 30 Kapsül, bir kapsül içinde 320 mg EPA, 230 mg DHA ve 640 mg Omega-3 barındıran takviye edici gıdadır. Normal beslenmesinde balık yiyemeyen kişiler için üretilmiş, yutması kolay yumuşak bir kapsüldür.

- Günlük Omega-3 ihtiyacınızı karşılamak için haftada en az 2 porsiyon balık tüketmeniz ya da günlük takviye olarak almanız gerekir. Youplus Daily Omega 3 30 Kapsül, balık yağı asitlerinden oluşturulmuş, günlük Omega-3 desteğidir. Zihinsel gelişim, sinir sisteminin işleyişinin devamlılığı, ritim bozukluklarının azaltılması, görme duyusunun güçlenmesi, belleğin ve bağışıklık sisteminin desteklenmesi gibi birçok faydası olan bir gıda takviyesidir.

- İçeriğinde Vitamin E bulunan kapsülün dikkat çeken özelliği, servis başı 350 mg Omega-3 içermesidir. Youplus Daily Omega 3 30 Kapsül kullanımı sırasında yanında başka gıda takviyeleri almamanız önerilir.

- Youplus Daily Omega 3 30 Kapsül, normal beslenmenin yerine geçmez, beslenmenizin yanında destek amacıyla tüketilmesi gerekir.

Kullanım Şekli: Yutması kolay olan kapsülün su ile alınması gerekir.

Kullanım Sıklığı: Günde bir-iki kapsül tüketilmesi önerilir. Tavsiye edilen miktarın aşılmaması tavsiye edilir.

"Herkesin biraz desteğe ihtiyacı vardır" sloganıyla 13 farklı destek ürününü tüketiciyle buluşturan Youplus ürünlerini ve günlük Omega-3 ihtiyacınızı karşılamaya destek olacak Youplus Daily Omega 3 30 Kapsül'ü uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilirsiniz. Ürünleri sitemizden almayı tercih ederek hem indirimli fiyata ürün sahibi olur hem de markanın ürünleri hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Youplus Omega 3 ( 2.si %50 İndirimli ) 30+30 Kapsül

202.5TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim