Zigavus Erkekler İçin Saç Dökülme Karşıtı Şampuan 300 ml 3 Al 2 Öde

Zigavus Erkekler İçin Saç Dökülme Karşıtı Şampuan 300 ml 3 Al 2 Öde
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Zigavus Erkekler İçin Saç Dökülme Karşıtı Şampuan 300 ml 3 Al 2 Öde
  • Zigavus Erkekler İçin Saç Dökülme Karşıtı Şampuan 300 ml 3 Al 2 Öde

Markası : Zigavus Ürünlerini Gör

44047

8699349130688

55
PİYASA FİYATI 349.82 TL
SATIŞ FİYATI 314.84 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Zigavus Erkekler İçin Saç Dökülme Karşıtı Şampuan 300 ml 3 Al 2 Öde (Miad 01-2022)

Zigavus Men şampuan saç dökülmesinde azalma, saçlarda güç artışı ve direnç kazandıran enerji verici aktif bitkisel içeriğe sahiptir. Erkek tipi saç dökülmesi için özel olarak geliştirilmiş bitkisel içerikli bir şampuandır. Ölmemiş saç foliküllerini güçlendirir, saç tellerini onarır ve saçlara hacim kazandırır. pH değeri saç derisine ve cilde uygun olup klinik çalışmalar ile alerji ve irritasyona neden olmadığı kanıtlanmıştır. Uyarıcı etkisiyle bilinen Guarana ekstresi içerir. Saç dökülmesine karşı etkisini, güçlü nemlendirici özelliğiyle birleştirir.

KULLANIM:

Bir miktar şampuanı ıslak saç derisine masaj yaparak uyguladıktan sonra durulayın. Aynı yöntemi tekrar uygulayıp 2-3 dk. bekletin. Son olarak saçınızı bol su ile durulayın. Zigavus Şampuanın etkisini görebilmeniz için başka bir ürün ile kullanmayınız. 

İÇERİK:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Cocoamp- hoacetate, Glycerin, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Parfum, Sodium Benzoate, Cocamide Mea, Phenoxyethanol, Hydrolyzed Wheat Protein, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Citric Acid, Potassium Sorbate, Tetrasodium EDTA, Limonene, Arctostaphylos Uva Ursi Leaf Extract, Passiflora Incarnata Extract, Taraxacum Officinale Root Extract, Hydrolyzed silk, Butylene Glycol, Alcohol, Paullinia Cupana Seed Extract, Lactic Acid, CI 42090, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol. Made in Germany Barbadensis Leaf Powder, EDTA,

UYARI:

 Haricen kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde, oda sıcaklığında kapağı kapalı olarak muhafaza edilmelidir. Göze temasında durulayınız. 

Yorumlar
m** k**
09.06.2021
esime almistim ama ben de kullaniyorum.

harika bir sampuan; hem yumusacik yapiyor hem de hacimli. Dokulmeyi de azaltti

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Zigavus Erkekler İçin Saç Dökülme Karşıtı Şampuan 300 ml 3 Al 2 Öde

314.84TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim