Organix Coconut Water Conditioner Nemlendirici Saç Bakım Kremi

Organix Coconut Water Conditioner Nemlendirici Saç Bakım Kremi
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Organix Coconut Water Conditioner Nemlendirici Saç Bakım Kremi

30123

22796974327

5/1
71.08 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Organix Coconut Water Conditioner Nemlendirici Saç Bakım Kremi :

Organix Coconut Water Conditioner Nemlendirici Saç Bakım Kremi :

Marka Adı : Organix

Ürün Adı : Organix Coconut Water Conditioner Nemlendirici Saç Bakım Kremi

Ürün Miktarı : 385 ml.

Ürün Özellikleri : Hindistan cevizi suyu ile formüle edilmiş, saçları nemlendirmeye yardımcı saç kremidir. Neme ihtiyaç duyan tüm saç tiplerinin kullanımı için uygun olan saç kremi saçlarınıza yumuşaklık, parlaklık ve kolay taranma özelliği vermeye yardımcıdır. Saçlara ipeksi bir yumuşaklık kazandırmaya yardım eder. Paraben ve sülfat içermemektedir.

Sonuç : Neme ihtiyaç duyan tüm saç tiplerini nemlendirmeye yardımcı saç kremidir.

Kullanım Şekli : Saçlarınızı uygun bir şampuanla yıkadıktan sonra uçlara yoğunlaşarak saç kremini uygulayınız ve saçlarda 3-4 dakika bekledikten sonra durulayınız.

İçerik : Su (Aqua), Setearil Alkol, Behentrimonium klorür, setil alkol, gliserin, Ceteareth-20, Cocos nucifera (hindistan cevizi) Su, Cocos nucifera (hindistan cevizi) Petrol, siklopentasiloksan, dimetikon, Dimetikon, Glikol Distearat, glikol stearat, izopropil alkol, Kokular (Parfüm), DMDM ​​Hidantoin, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Saçlar da tıpkı cildiniz gibi neme ihtiyaç duymaktadır. Saçlar sık alınan duşlar, şekillendirme işlemleri, fönleme, boya, röfle gibi işlemleri, kozmetik kullanımları gibi pek çok nedenle kuruyabilir. Kuruyan saçlar kolayca kırılır, zor taranır ve yumuşaklığını kaybeder.

Nemini kaybeden saçlar uygun şampuanlar, saç kremleri ile tekrar canlandırılabilir.

Organix Coconut Water Conditioner Nemlendirici Saç Bakım Kremi :

Organix Coconut Water Conditioner Nemlendirici Saç Bakım Kremi, içeriğinde bulunan Hindistan cevizi suyu ve Hindistan cevizi yağı ile saçlara yumuşaklık ve parlaklık kazandırmaya yardımcıdır. Saç tellerinin onarılmasına, saç tellerinin nemlenerek kırılmalara karşı korunmasına yardım eder. Bitkisel içeriklerle formüle edilen ürün aynı serinin şampuanı ile kullanılarak daha etkili sonuçlar elde etmenize yardımcı olabilir.

Organix saç bakım ürünleri farklı saç tiplerine yönelik hazırlamış olduğu şampuanlar, saç kremleri, saç bakım yağları, koruyucu ürünler ile doğanın güzelliğini saçlarınıza yansıtmak için çalışmaktadır.

Hem kadın hem de erkekler saçlarına önem verirler. Saçlar, özellikle kadınların güzelliğinin taçlanmasını sağlamaktadır. Saçlara ihtiyaçları olan bakımı uygun ürünlerle sunduğunuzda saçlar parlak, canlı ve sağlıklı bir yapıya kavuşabilmektedir.

Uzun yıllara dayanan üstün tecrübe ve bitkilerin gücü bir araya gelerek saçlarınıza bakım yapmaya ve daha sağlıklı bir yapıya kavuşmasını sağlamaya yardımcı olabilir. Düzenli ve düzgün kullanıma dikkat ederek siz de saçlarınızda ihtiyacınız olan güzellik ve bakıma kavuşabilirsiniz.

Organix Coconut Water Conditioner Nemlendirici Saç Bakım Kremi , Turuncu Kasa sayfalarında indirimli fiyata satılan saç kremidir.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Organix Coconut Water Conditioner Nemlendirici Saç Bakım Kremi

71.08TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim