Physicians Formula Shimmer Strips Krem Far Nude

Physicians Formula Shimmer Strips Krem Far Nude
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Physicians Formula Shimmer Strips Krem Far Nude

Markası : Physicians Formula Ürünlerini Gör

30753

44386064096

5/1
90.51 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Physicians Formula Shimmer Strips Krem Far Nude

Physicians Formula Shimmer Strips Krem Far Nude

Marka Adı: Physicians Formula

Ürün Adı: Physicians Formula Shimmer Strips Krem Far Nude

Ürün Miktarı: 4,8 gr

Cilt Tipi: Tüm cilt tipleri

Ürün Özellikleri: Çok yönlü kullanıma sahip olan far paletidir. Kremsi yapısı ile cildinize hassas bir dokunuş sağlar. Jel forma sahip olan krem far aydınlık ve ışıltılı bakışlar elde etmenize yardımcı olur. Orta tondaki rengi baz olarak tüm göz kapağına uygulanır. En açık tonu kaş altına aydınlatıcı olarak uygulanır. Koyu renk tonu ise hat çekmek için hat çekmek için üst ve alt kirpik diplerine uygulama yapılır. Etkisini ve kalıcılığını uzun süre korumaya çalışır. Pratik ambalajı ile yanınızda taşıyabilir ve dilediğiniz an uygulama yapabilirsiniz. Hafif yapısı ile gözlere ağırlık hissi vermez. 3 farklı renkten oluşur.

Sonuç: Göz makyajınızı kusursuz biçimde tamamlamanıza yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Göz kapağına, alt ve üst kirpik diplerine ve kaş altına uygulama yapabilirsiniz.

İçerik: Synthetic Fluorphlogopite, Glycerin, Isohexadecane, Isododecane, Polyethylene , Stearoxy Dimethicone, Mica, Trimethylsiloxysilicate, Hydrogenated Polyisobutene, Isopentyldiol, Beeswax, Calcium Sodium Borosilicate, Disteardimonium Hectorite, Silica, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Acrylates Copolymer, Polyethylene Terephthalate, Propylene Carbonate, Styrene/acrylates Copolymer, Tin Oxide, Phenoxyethanol, May Contain: Aluminum Powder, Black 2, Iron Oxides, Titanium Dioxide.

 

Çarpıcı gözlere ve bakışlara sahip olmak pek çok kişi için oldukça önemlidir. Bakışlarına çekicilik katmaya ve anlam yüklemeye çalışan pek çok kadın göz makyajına ayrı bir özen gösterir.

Göz makyajı gideceğiniz yere, katılacağınız davete, giydiğiniz kıyafete göre değişir. Göz makyajının kusursuz olması ve istediğiniz gibi sonuçlanması için kullandığınız malzemelerin kaliteli olmasına özen göstermelisiniz.

 

Physicians Formula makyaj ürünleri, pek çok kişi tarafından beğenilerek kullanılmaktadır. Doğal içerikli makyaj ürünleri cilt ile dost yapıdadır. Makyaj malzemelerinin cilt ile uyumlu yapıda olması, cilt sağlığının korunması açısından oldukça önemlidir.

Physicians Formula Shimmer Strips Krem Far Nude, göz makyajınızı ipeksi bir dokunuşla tamamlamaya yardım eder. Hafif ve kremsi formu ile kolay bir uygulaması vardır.

İsterseniz göz kapaklarınıza baz olarak, göz çerçevenize gözlerinizi belirginleştirmek için ya da kaş altına aydınlatıcı olarak kullanabilirsiniz. Çok yönlü uygulamaya sahip bir makyaj paletidir.

Gözlerinize ışıltılı ve aydınlık bir görünüm sunar. Her an yanınızda taşıyabilir ve dilediğiniz an uygulama yapabilirsiniz.

 

Physicians Formula Shimmer Strips Krem Far Nude, Turuncukasa.com adresinde indirimli fiyata satılan bir üründür.

 

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Physicians Formula Shimmer Strips Krem Far Nude

90.51TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim