Ren Rosa Centifolia Express Make-Up Remover Makyaj Temizleyici 150 ml

Ren Rosa Centifolia Express Make-Up Remover Makyaj Temizleyici 150 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Ren Rosa Centifolia Express Make-Up Remover Makyaj Temizleyici 150 ml

30014

5060033778487

5/1
85.42 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ren Rosa Centifolia Express Make Up Remover :

 Ren Rosa Centifolia Express Make-Up Remover Makyaj Temizleyici 150 ml

Marka Adı : Ren

Ürün Adı : Ren Rosa Centifolia Express Make Up Remover

Ürün Miktarı : 150 ml.

Ürün Özellikleri : Göz makyajınızı ve cildi makyajdan, kirden, yağ fazlasından arındırmaya yardımcı temizleme sütüdür. Su geçirmeyen maskaraları bile temizlemeye yardım eder. Tonik etkisi de göstermeye yardımcı temizleme sütü cildin gözeneklerini küçültmeye, nem vermeye ve pürüzleri gidermeye yardım eder. Hassas ve çok kuru ciltler dahil tüm cilt tiplerinin kullanımı için uygundur. Paraben, mineral yağlar, sülfat, sentetik koku ve renklendiriciler, silikon maddeleri içermemektedir.

Sonuç : Cildiniz için günlük temizleyicidir. Kir ve makyajı arındırmaya yardım eder.

Kullanım Şekli : Pamuk yardımı ile tüm cildinizi, gözlerinizdeki makyajı silebilirsiniz. Ardından isteğe göre durulama yapabilirsiniz. Her gün kullanabilir, göz makyajınızı temizleyebilirsiniz.

İçerik : Rosa Damascena Flower Water, Cetearyl Ethylhexanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Triheptanoin, Glycerin, Cetearyl Glucoside, Phenoxyethanol, Oryzanol, Sodium Hydroxymethylglycinate, Tocopherol, Carbomer, Xanthan Gum, Citric Acid, Rosa Centifolia Flower Extract.

 

Cildin temizlenmesi cilt bakımı için oldukça önemli bir konudur. Cilt düzenli olarak temizlenerek arındırılmalı ve nefes alması sağlanmalıdır. Makyaj yapmasanız da sadece sıradan su ve sabunlarla cildi arındıramazsınız. Uygun ürünlerle cildin temizlenmesi gerekmektedir.

Temizleme sırasında cildin kurumaması, tahriş olmaması, faydalı yağlarını, koruyucu bariyerleri  kaybetmemesi gerekmektedir.

Ren Rosa Centifolia Express Make Up Remover, çeşitli bitkisel yağ ve çiçek suyu ile formüle edilmiştir, cildi temizlemeye yardımcıdır. Cildi günlük kir ve yağ fazlasından arındırırken makyajı da çıkartmanıza yardım eder. Suya dayanıklı maskarayı bile kolayca temizlemenize yardımcıdır. Hassas ve çok kuru ciltlerde ve tüm cilt tiplerinde, göz çevresinde kullanıma uygun olarak formüle edilmiştir.

Cildi kurutmadan nazikçe temizlerken aynı zamanda tonik etkisi göstererek gözeneklerde sıkılaşma sağlamaya da yardım eder. Cildi nemlendirerek yumuşaklık vermeye, pürüzleri gidermeye yardım eder. Zararlı kimyasallar barındırmayan temizleme sütü günlük kullanım için uygundur.

Ren markasında cildinizin bakımı ve temizlenmesi için farklı cilt özelliklerine uygun pek çok ürün çeşidi bulunmaktadır. Turuncu Kasa sayfalarından ürün çeşitlerini, özelliklerini inceleyebilir ve ihtiyacınız olan ürünleri indirimli fiyata satın alabilirsiniz.

Ren Rosa Centifolia Express Make Up Remover, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

 

 

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Ren Rosa Centifolia Express Make-Up Remover Makyaj Temizleyici 150 ml

85.42TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim