Bioderma Cicabio Hand Cream 50 ml

Bioderma Cicabio Hand Cream 50 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Bioderma Cicabio Hand Cream 50 ml
  • Bioderma Cicabio Hand Cream 50 ml

Markası : Bioderma Ürünlerini Gör

56638

3701129804711

5/1
PİYASA FİYATI 299.50 TL
SATIŞ FİYATI 269.55 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı : Bioderma

Ürün Adı : Bioderma Cicabio Hand Cream

Ürün Miktarı : 50 ml

Ürün Özellikleri : 

Bioderma Cicabio Hand Cream, genellikle ellerin hassas veya tahriş olmuş bölgeleri için özel olarak geliştirilmiş bir el kremidir. Bu krem, ellerin iyileşmesini, nemlenmesini ve cildin doğal bariyerini korumasını hedefler.

  1. Yatıştırıcı ve İyileştirici Etki: Hassas, tahriş olmuş veya çatlamış eller için özel olarak tasarlanmıştır. Ciltteki kızarıklık, gerginlik gibi sorunları hafifletmeye ve cildin iyileşme sürecini desteklemeye yardımcı olabilir.

  2. Nemlendirme ve Koruma: Ellerin nemlendirilmesine ve korunmasına yardımcı olur. Kurumuş veya tahriş olmuş ciltte nemlendirme etkisi sağlamayı hedefler.

  3. Cilt Bariyerini Güçlendirme: Cilt bariyerini destekleyerek, dış etkenlere karşı koruma sağlamayı amaçlar. Bu da cildin daha dayanıklı ve dirençli olmasına yardımcı olabilir.

  4. Hassas Ciltler İçin Uygunluk: Hassas ciltlerin toleransını artırmaya ve tahriş olmuş bölgeleri rahatlatmaya yönelik olarak tasarlanmıştır.

Cicabio Hand Cream, ellerdeki hassas veya tahriş olmuş bölgelerin bakımı için tasarlanmış bir üründür. Hassas ciltlerin toleransını artırmaya ve ellerin iyileşme sürecini desteklemeye yöneliktir. Tahriş olmuş cildi yatıştırır ve nemlendirirken, cildin doğal koruma mekanizmasını güçlendirmeye yardımcı olabilir.

Ürün İçeriği : 

AQUAMWATER/EAU. BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, CAPRYLICICAPRI TRIGLYCERIDE, BUTYROSPERMUM PARKI (SHEA) |BUTTER, GLYCERYL STEARATE, GLYCOL PALMITATE, |SODIUM POLYACRYLATE. PENTYLENE GLYCOL HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL DIPALMITOYN YDRO UROXYPROLINE, MANNITOL, SODIUN HYALURO |SODIUM CIT dRCACID, PTIDE-1 CETY ESTER, POLYQUATERNIUM-5L. (BI 2011]

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Bioderma Cicabio Hand Cream 50 ml

269.55TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim