Braun Silk.expert Pro 5 Pl5014 Smart Ipl Lazer Epilasyon Cihazi

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava

Markası : Braun Ürünlerini Gör

pr-811851

4210201212348

5/1
10371.66 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Braun Silk·Expert Pro5 Pl5014  Yeni Nesil Ipl Tüy Alma Cihazı Kablolu Lazer Epilasyon






Cilt ile kusursuz uyum sağlayan Braun Yeni Silk Expert IPL, tek atımlı IPL sayesinde istenmeyen tüylerden kalıcı şekilde kurtulmanızı sağlıyor. 300 bin flaş ile kullanım kolaylığı sunan ürünü tüm vücut için güvenle kullanabilirsiniz

Ev Rahatlığında Pürüzsüz Bir Ten

  • 15 yıla kadar kullanım ömrü olan cihaz, vücudun farklı bölgelerindeki renk tonuna uygun olarak ışık yoğunluğunu ayarlıyor.
  • Cildi 80 kez uyaran ve teninizin her bölgesini aralıksız tarayan SensoAdapt sensör ile en iyi epilasyon sonucunu elde edebilirsiniz.
  • Kayma moduna sahip ürün cildin her bölgesini atlamadan tarıyor.
  • Yeni nesil tüy alma cihazı sekiz dakika içerisinde kollar ve bacaklar gibi büyük alanlara dahi uygulama yapmanızı sağlıyor.
  • Profesyonel ışık teknolojisi ile donatılan araç klinik testlerden geçmesinin ardından, güvenli lazer konforunu evlerinize getiriyor.

Kısa Sürede Gözle Görülür Sonuçlar Elde Etmek için

Son teknoloji ile donatılan Ipl tüy alma makinesinde normal, nazik ve ekstra nazik olmak üzere üç ayar yer alıyor. Nazik ve ekstra nazik ayarı yeni başlayanlar ya da hassas bölgeler için enerji düzeyini azaltıyor. Dilerseniz bu modu lazer uygulamasının ardından yeni yeni çıkmaya başlayan tüyleriniz için de kullanabilirsiniz. Normal mod ayarını hassas olmayan bölgelerde ya da uygulamaların sayısı arttıkça güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Hasas sensörlere sahip cihaz gözle göremediğiniz tüyleri bile tanıyor.

Kullanıcı Dostu Teknik Detaylar

Atım Sayısı: 300.000 Atım

Cilt Temas Sensörü: Var

Hız/Enerji Ayarı : 2 Kademe

Kullanım Tipi: Kablolu

Uygulama Alanı: Bacak, Bikini/Hassas Bölge, Koltuk Altı, Yüz

Kişisel Bakımınıza Önem Veren Marka: Braun

Yaklaşık yüz yıllık bir geçmişe sahip olan Almanya merkezli Braun markası, kuruluşundan günümüze dek kaliteli ürünleriyle kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik etkili çözümler sunmaya devam ediyor.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Braun Silk.expert Pro 5 Pl5014 Smart Ipl Lazer Epilasyon Cihazi

10371.66TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim