Bübchen Şampuan + Bakım Balsamı Prenses Rosalea (2 si 1 arada)

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Bübchen Ürünlerini Gör

16378

40055510

5/1
24.92 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Bübchen Şampuan + Bakım Balsamı Prenses Rosalea (2 si 1 arada) :

Bübchen Şampuan + Bakım Balsamı Prenses Rosalea (2 si 1 arada) :

 

İçeriğinde buğday proteini ve pro vitamin B5 bulunur. Çocuğunuzun saçlarını ve cildini besler, bitkisel bazlı yıkama maddeleri içerdiğinden cilde ve saçlara zarar vermez.

Formülünde bulunan bakım balsamı ile çocuğun saçlarına yumuşaklık kazandırır, kolayca taranmasına ve saçların güç kazanmasına yardım eder.

2’si bir arada olan üründe şampuan ve saç bakım balsamı ile saçlara, hem temizlik hem de bakım uygulamaları yapılmış olur.

Sihirli şakayık gülünün harika kokusuna bayılacak olan çocuklarınız için son derece keyifli banyo saatleri sunar. Kalp şeklindeki şişesiyle de çocukların çok hoşuna gidecek bir üründür.

Göz yakmayan formülü ileçocuğunuz banyoda rahatsızlık çekmeden yıkanabilecek.

Çocuk doktorları ve dermatologları tarafından onaylanmıştır.

Bübchen Şampuan + Bakım Balsamı Prenses Rosalea (2 si 1 arada) :

Yıkama formülü de bitkisel bazlı olup, çocuğunuzun hassascildi ve gözleri düşünülerek geliştirilmiştir.

Bebekler ve çocuklar her şeyden değerli ve kıymetlidir. Anneve babalar çocukları için her şeyin en iyisini ve doğalını isterler.

Eczacı olan Ewald Hermes kendi bebeğinin ihtiyaçları doğrultusunda doğanın şifalı bitkilerinden faydalanarak bebeğinin gaz sancıları için, bakımı ve temizlenmesi, için farklı ürünler geliştirmiştir. İlk günden bu yana çizgisini ve doğallığını devam ettirmeyi başarmış oaln marka bebeklerin farklı ihtiyaçlarına özel değişik çözümler sunan pek çok ürün tasarlamıştır.

Günümüzde de Bübchen markasını devam ettirmekte veannelerin severek ve güvenerek kullanacağı ürünler geliştirmektedirler.

Bubchen Şampuan ile çocukların banyosunu son derece keyiflibir hale dönüştürebilir ve onlar için en iyisini sağlamaya yardımedebilirsiniz.

Bubchen Şampuan + Bakım Balsamı 2'si 1 arada , TuruncuKasa’da satılan, ucuz fiyata sahip olan bir üründür. İnceleyin, indirimleri yakalayın.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Bübchen Şampuan + Bakım Balsamı Prenses Rosalea (2 si 1 arada)

24.92TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim