Cire Aseptine Anti-Aging Rahatlatıcı Aloe Vera Maske Kiti

Cire Aseptine Anti-Aging Rahatlatıcı Aloe Vera Maske Kiti
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Cire Aseptine Anti-Aging Rahatlatıcı Aloe Vera Maske Kiti

Markası : Cire Aseptine Ürünlerini Gör

43860

8681410000389

5/1
PİYASA FİYATI 48.05 TL
SATIŞ FİYATI 38.44 TL
909
Kişinin Favorisi

MARKA ADI; CİRE ASEPTİNE

ÜRÜN ADI; Cire Aseptine Anti-Aging Rahatlatıcı Aloe Vera Maske Kiti

ÜRÜN MİKTARI; 3 ADET

ÜRÜN ÖZELLİĞİ; Kit içerisinde 3 adımlı uygulama mevcut. Bunlardan 1.'si Maske Öncesi Bakım Kremidir. Amacı; maske öncesinde cilde ön hazırlık olarak bakım yapmaktır. 2. adımda Rahatlatıcı Aloe Vera Maskesi bulunuyor. Amacı; yaşlanma belirtilerinin görünüşünü etkili bir şekilde azaltmaya yardımcı olur. Düzenli kullanımda gözle görülür etki sağlarken, günlük kullanımda anında cilde bakım yapar. Cildi derinlemesine besler ve nemlendirir. İnce çizgi ve kırışıklıkların görünüşünde gözle görülür azalmaya destek olur. Parlak, canlı, genç bir cilt görünümünü destekler. 3. ve son adım ise Maske Sonrası Gece Kremidir. Amacı; yapılan maske bakımının etkisini arttırarak gece boyunca cildin rahatlamasını ve daha canlı bir görünüme kavuşmasını sağlar.

KULLANIM ŞEKLİ; -Temizlenmiş yüze maske öncesi etkin bakım kremini göz ve dudak çevresine getirmeden güzelce sürünüz. 2-3 dakika bekleyiniz.

-Maskeyi paketinden dikkatlice çıkarıp yüzünüze yerleştiriniz. Parmak uçlarınızla maskeyi nazikçe pürüzsüz hale getiriniz. 20-30 dakika beklettikten sonra maskeyi çıkartınız, yüzünüzü yıkamayınız. Yüzünüzde kalan özü masaj yaparak yediriniz. 

-Yeterli miktardaki maske sonrası gece kremini göz ve dudak çevresine getirmeden hafifçe sürünüz. 

ÜRÜN İÇERİĞİ; WATER,BUTYLENE,GLYCOL,GLYCERİN,GLYCERETH-26,BETAİNE,PANTHENOL,JOPONİCA ROOT EKSTRACT,FLOWER EKSTRACT,EDTA,SODİUM,PEG-60

UYARI:

Çocukların göremeyeceği, ışıktan ve ısıdan uzakta muhafaza ediniz. Gözle temasından kaçınınız. Teması halinde bol su ile yıkayınız.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Cire Aseptine Anti-Aging Rahatlatıcı Aloe Vera Maske Kiti

Bu kategorinin en çok bakılanları

38.44TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim