Clinique Eyeliner Fırçası

Clinique Eyeliner Fırçası
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Clinique Eyeliner Fırçası

42030

020714290467

5/1
106.78 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Clinique

Ürün Adı: Clinique Eyeliner Fırçası

Ürün Özellikleri:

- Göz makyajında kullanılmak üzere tasarlanmış eyeliner fırçasıdır. Göz makyajında kullanılan fırçalardan biridir. Makyaj çantanızdan çıkarmak istemeyeceğiniz ürünlerden biri olabilir.

-Küçük ve yumuşak açılı özellikte olan Clinique eyeliner fırçası kolay ve pratik bir uygulama sağlar.

-Hem toz hem de jel eyeliner uygulamalarında rahatlıkla kullanılabilir. Keskin bir görünüm için kirpik diplerinde kirpik çizgisi boyunca uygulayabilirsiniz. Eğer daha buğulu bir göz makyajı yapmak istiyorsanız fırçanızı, eyelineri dağıtmak için de kullanabilirsiniz.

-Fırçanızın hem sürmek için hem de dağıtmak için kullanılması size kullanım avantajı ve kolaylığı sağlar. Kolay eyeliner çekmek için belki de temel ihtiyaçlarınızdan biri de bunun için özel olarak tasarlanmış olan bir fırçadır.

-İnce kenarlı bir yapısı vardır ve böylece ince eyeliner çekimine imkan sağlar. Özel yapısı ile yerini, inceliğini ve kalınlığını sizin belirlediğiniz eyeliner uygulamaları yapabilirsiniz. Clinique fırça ile eyeliner sürmeniz daha kolay bir hale gelebilir.

-Clinique eyeliner fırçaları, ciltte kullanıma uygun teknoloji ile üretilmiştir. Hijyenik ve sağlıklı bir kullanım sağlar. Fırçalar, doğrudan cilde temas ettiği için seçimini özenli  bir biçimde yapmak gerekir.

-“Eyeliner fırçası nasıl olmalı?” sorusunun cevabı pek çok kişi için önemlidir. Çünkü eyeliner çekmek özen gerektirir. Doğru ürünler kullanılmadığında maalesef istenilen görünümden uzaklaşılmış olur.

-Tüm makyaj fırçalarınızı olduğu gibi eyeliner fırçanızı da daha uzun süre kullanabilmek için her kullanımdan sonra temizlemelisiniz. Makyaj fırçalarının bakımı cilt sağlığınız için de oldukça önemlidir.

-Bir makyaj önerisi olarak; küçük gözler gözün dış uç kısmına koyu bir gölge yaparak olduğundan daha büyük görünen gözler elde edilebilir. Sadece birkaç makyaj hilesiyle istediğiniz görünümü elde edebileceğinizi aklınızdan çıkarmayın!

Kullanım Şekli: Eyelinerı fırçanıza alın ve fazlasını nazikçe atın. Kirpik diplerinde kirpik çizgisi boyunca ilerleyin. İnce, kalın ya da buğulu nasıl bir görünüm istiyorsanız bu fırça ile gerçekleştirebilirsiniz.

Kullanım Sıklığı: Tüm eyeliner uygulamalarında kullanabilirsiniz.

Clinique markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Clinique Eyeliner Fırçası

106.78TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim