DDF Dark Spot Minimiser Targeted Correcting Serum 15 ml

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : DDF Ürünlerini Gör

4597

60748007013

55
297.96 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

DDF Dark Spot Minimiser Targeted Correcting Serum 15 ml 

4597

Marka Adı : DDF

Ürün Adı : DDF Dark Spot Minimiser Targeted Correcting Serum 

Ürün Miktarı : 15 ml

Ürün Özellikleri : Ciltte çeşitli sebeplerle oluşan lekelerin giderilmesine, daha eşit bir ton oluşmasına yardım eder. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olan serum yeni cilt görünümü oluşmasını destekler ve yeni leke oluşumunu azaltmaya yardımcı olur.

Sonuç : Ciltteki lekelere karşı etki sağlamaya yardımcı serum.

Kullanım Şekli : Her gün sabah ve/veya akşam göz çevresi hariç olarak cilde uygulayınız.Ürünün üzerine geceleri nemlendirici ve gündüzleri de mutlaka güneş koruyucu etkili bir nemlendirici uygulayınız.

İçerik : Micro radiance complex, niacinamide ,acetyl glucosamine, arbutin, pyrus malus, litchi chinensis pericorp extract içermektedir.

Pek çok kişinin sorunu olan lekelenmeler bazen de ilerleyen yaşla, güneş nedeniyle ve kuruluk gibi sorunlarla birlikte daha koyulaşır ve oluşumlarında artış görülür.

DDF Dark Spot Minimiser Targeted Correcting Serum’un Özel formülü, ciltte oluşan lekelerin giderilmesine, yeni leke oluşumlarını azaltmaya, cildin savunma mekanizmasını güçlendirmeye yardımcı olur.

Önde gelen cilt uzmanları ve doktorların bir araya gelerek kurduğu DDF, cilt sorunlarınız için çözümler sunan pek çok ürün çeşidi geliştirmektedir. Akne, anti-aging, cilt temizleme, göz çevresi bakımı, hassas cilt bakımı, leke gidermeye yardımcı, nemlendirici, serum ve set olarak çeşitleri ve farklı formları bulunmaktadır.

DDF Dark Spot Minimiser Targeted Correcting Serum 15 ml, sitemizde ucuz fiyata satılmaktadır, iyi kalite ve uygun fiyatlar Turuncu Kasada.

Yorumlar
K** G**
11.05.2022
İnanılmaz bir ürün

İnanılmaz güzel. İlk kullanımda cilde gözle görünür canlılık ve parlaklık veriyor.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

DDF Dark Spot Minimiser Targeted Correcting Serum 15 ml

297.96TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim