Dermoskin Babycare Bebek ve Çocuk Güneş Koruma Losyonu ( Spf50+ ) 100 ml

Dermoskin Babycare Bebek ve Çocuk Güneş Koruma Losyonu ( Spf50+ ) 100 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Dermoskin Babycare Bebek ve Çocuk Güneş Koruma Losyonu ( Spf50+ ) 100 ml

Markası : Dermoskin Ürünlerini Gör

55164

8697796001162

55
PİYASA FİYATI 399.90 TL
SATIŞ FİYATI 279.93 TL
5416
Kişinin Favorisi
Stok Durumu: Stoktaki son ürünler

Marka Adı : Dermoskin 

Ürün Adı : Dermoskin Babycare Bebek ve Çocuk Güneş Koruma Losyonu ( Spf50+ )

Ürün Miktarı : 100 ml 

Ürün Özellikleri : 

Çocuklar hassas ve korumasız bir cilt yapısına sahiptir. Dermoskin Bebek ve Çocuk Güneş Koruma Losyonu SPF 50+yüksek koruma sağlayan UVA ve UVB filtreleriyle çocuğunuzun cildini güneşin zararlı ışınlarından korur. Suya karşı dayanıklıdır. Hızlı emilen ipeksi yapısıyla kuma ve tere karşı dayanıklıdır. Formülünde bulunan Tocopheryl Acetate ile hassasiyeti önlemeye; Linoleic Acid, Linolenic Acid ile cildin koruma tabakasını güçlendirmeye; Panthenol ve Aloe Barbadensis Extract ile cildin nem kaybını önlemeye yardımcı olur. Doğal yağlar, E-F Vitaminleri ve Pantenol ile tahriş ve kızarıklığı önler, cildi onarır ve nemlendirir. Vitamin F: Cildin koruma tabakasını güçlendirir. Omega 3 ve Omega 6 açısından zengindir. Panthenol: Cildi onarır ve nemlendirir. Avokado Yağı: Zengin E Vitamini içerir. Cilt bariyerini güçlendirir.

Kullanım Şekli : 

Güneşe çıkmadan 20 dakika önce cilde eşit dağılacak şekilde sürünüz. Terleme, yüzme ve havluyla silinme sırasında ürün etkinliğini kaybedeceğinden Dermoskin Bebek ve Çocuk Güneş Koruma SPF 50+ Losyonu'nu yeniden uygulayınız. Güneşte kaldığınız sürece tekrarlayınız. 6 aydan küçük çocukların kullanımı için doktorunuza danışınız.

UYARILAR :

Haricen kullanılır. 15-25 °C arasında nemsiz ortamda, çocukların ulaşamayacağı yerde ve kapağı kapalı olarak muhafaza ediniz. Gözle temas etmesi halinde bol su ile durulayınız. Ürün kullanıldığında dahi uzun süre güneş ışınlarının etkisinde kalmayınız. (Özellikle güneş ışınlarının dik geldiği saatlerde çocuklarınızı güneşe çıkarmayınız.) Güneşte gereğinden fazla kalmak sağlık için zararlıdır.

İÇİNDEKİLER :

Water, Titanium Dioxide, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, Glycerin, Propylene Glycol, Avocado Oil, Aloe Barbadensis Extract, Hydrogenated Dimer Dilinoleyl/Dimethylcarbonate Copolymer, Potassium Cetyl Phosphate, Dimethicone, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Glyceryl Stearate, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Cetyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Allantoin, Magnesium Aluminum Silicate, Decyl Glucoside, Tetrasodium EDTA.

Yorumlar
G** **
23.11.2023
Gökçe

Güzel Paketlenmiş

F** **
23.11.2023
Fatma

Çocuğum İçin Aldım Güzel Güneş Kremi Alerji Yapmıyor Kızarıklık Yapmıyor

** **
23.11.2023
Güzel Güne Kremi

Çok güzel emiliyor hassasiyet oluşturmadı güneşten güzel koruyor<br />

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Dermoskin Babycare Bebek ve Çocuk Güneş Koruma Losyonu ( Spf50+ ) 100 ml

279.93TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim