Edel White Arayüz Fırçası M 0.7 mm/4.0mm

Edel White Arayüz Fırçası M 0.7 mm/4.0mm
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Edel White Arayüz Fırçası M 0.7 mm/4.0mm

Markası : Edel White Ürünlerini Gör

42714

7640131973236

5/1
PİYASA FİYATI 46.75 TL
SATIŞ FİYATI 42.08 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Edel White Arayüz Fırçası M 0.7 mm/4.0mm

Marka Adı: Edel White

Ürün Miktarı: 1 paket içerisinde 6 adet arayüz fırçası bulunur.

Ürün Özellikleri:

- Diş fırçası ile diş yüzeyi temizlenirken diş aralarına ulaşılması oldukça zordur. Daha etkili bir ağız sağlığı için fırçalama işleminden sonra mutlaka diş ipi veya arayüz fırçaları kullanılması gerekir. Arayüz fırçaları özellikle dişleri aralıklı ve diş eti çekilmesinden dolayı oluşan aralanmalara sahip olan kişilerin faydalanması gereken bir fırçadır. Bu fırçalar aynı zamanda diş teli olan kişilerin de vazgeçilmez temizlik ürünüdür.

- Arayüz fırçalarının farklı kalınlıkları vardır. Bu kalınlıklar farklı renk kodları ile ayrılmıştır. Ağzınıza uygun olan kalınlık hekiminiz tarafından belirlenecektir. Aksi takdirde uygun olmayan arayüz fırçaları diş etinizin zarar görmesine sebep olabilir. 

- İsviçre diş sağlığı uzmanı tarafından Zürih'te üretilen Edel White markasının 0.7 mm/4.0mm'lik Arayüz Fırçası, diş temizliğinizi kolaylaştıracak kullanışlı bir üründür.

- Diş boşluklarının temizliğini kolay ve güvenilir bir şekilde yapmanıza destek olan ürün implant işlemi yapılmış dişler için de uygundur. Rahatlıkla kullanabilirsiniz.

- Fırça teli güvenlik için beyaz kaplamalıdır. Fırça telden değil, plastik boyundan bükülür. Uygulama sırasında asla fırçaları bükmeyin. Sadece düz itin ve geri çekin. Bunu her bir boşluk için tekrarlayın.

- Arayüz fırçalarının uzun ve kısa saplı modelleri mevcuttur. Edel White Arayüz Fırçası M 0.7 mm/4.0mm ile arka dişlerinize ulaşmak için sapın boynunu hafifçe bükebilir, uzatmak için de kapağı tutma yerine yerleştirebilirsiniz.

- Arayüz fırçaları oldukça hassas olduğu için 15 günde bir değiştirilmesi gerekir. Edel White'ın Arayüz Fırçası da aşırı deforme olmuş ve yıpranmışsa mutlaka değiştirin.

- Markanın arayüz fırçasının sapı esnek yapıya sahiptir. Bu sayede kolay ve güçlü tutuş sağlar. Ambalaj içinde bulunan her fırça kapak içermektedir.

Kullanım Şekli: Fırçayı dişlerinize fazla baskı uygulamadan boşluklara yerleştirin ve düz bir şekilde geriye doğru çekin. İlk olarak ulaşılması kolay olan ön dişleri fırçalayarak işe başlayabilirsiniz. Plastik sapı hafifçe bükmek arka dişlerinize ulaşmanızı kolaylaştıracaktır. Fırçalama işlemi bittikten sonra fırçayı yıkayıp kapağını kapatarak muhafaza ediniz.

Diş sağlığınızın dışında ışıltılı bir gülüşe sahip olmanızı da destekleyen markanın diş yapınıza uygun seçeneklerini ve Edel White Arayüz Fırçası M 0.7 mm/4.0mm'ini en uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilir, arayüz fırçaları ve bu ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Edel White Arayüz Fırçası M 0.7 mm/4.0mm

42.08TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim