Harem's Anti-Aging Yaşlanma Karşıtı Serum 30 ml (S.K.T 03-2027)

Harem's Anti-Aging Yaşlanma Karşıtı Serum 30 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Harem's Anti-Aging Yaşlanma Karşıtı Serum 30 ml

Markası : Harems Ürünlerini Gör

58348

8699947708593

5/1
PİYASA FİYATI 330.00 TL
SATIŞ FİYATI 280.5 TL
456
Kişinin Favorisi

Harem's Anti-Aging Yaşlanma Karşıtı Serum 30 ml

Harem Anti-Aging Yaşlanma Karşıtı Serum 30 ml, içeriğindeki özel bileşenlerle cildi güçlendiren, esnek ve ışıltılı bir görünüm kazandırmaya yardımcı olan bir serumdur. İşte bu serumun ana içerikleri:

Hyaluronik Asit: Cildin doğal nem seviyelerini artırmaya yardımcı olan ve cildin daha dolgun, nemli ve genç görünmesini sağlayan bir bileşendir.

Kolajen: Cildin esnekliğini artırarak kırışıklıkları azaltmaya ve genç bir cilt görünümüne katkıda bulunmaya yardımcı olur.

Niasinamid (B3 Vitamini): Cildin bariyerini güçlendirir, anti-enflamatuar özelliklere sahiptir ve cilt tonunu dengeleyerek daha genç bir görünüm elde etmeye yardımcı olur.

Allantoin: Cildi yatıştırır, tahrişi azaltır ve cilt bariyerini güçlendirir. Ayrıca, cildin yumuşak ve pürüzsüz bir his kazanmasına katkı sağlar.

Pantenol: Cildin nemini korumaya yardımcı olur, cildin yumuşaklığını artırır ve tahrişi azaltır.

Bu serum, non-komedojenik özelliği sayesinde gözenekleri tıkamaz ve ciltte ağırlık hissi bırakmaz. Günlük cilt bakım rutininizde, önerilen şekilde günde 1-2 defa düzenli kullanıldığında, cildinizi genç, güçlü ve aydınlık bir görünüme kavuşturmaya yardımcı olabilir.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Harem's Anti-Aging Yaşlanma Karşıtı Serum 30 ml (S.K.T 03-2027)

280.5TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim