Hidro Fugal Classic Anti-Transpirant Spray 150ml

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Hidrofugal Ürünlerini Gör

30471

4005900268068

5/1
42.71 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Hidro Fugal Classic Anti-Transpirant Spray 150ml

Marka Adı: Hidrofugal

Ürün Adı: Hidro Fugal Classic Anti-Transpirant Spray 150ml

Ürün Miktarı: 150 ml

Ürün Özellikleri: Terlemeye ve kötü koku oluşumuna karşı geliştirilmiş bir deodoranttır. Alkol içermeyen bir formüle sahiptir. Cilt ile olan uyumluluğu dermatolojik olarak test edilmiştir. Yoğun terlemeye karşı kanıtlanmış koruma sağladığı belirtilmektedir.

Sonuç: Terlemeye ve ter kokusuna karşı koruma sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: 15 cm uzaklıktan, dik bir biçimde temiz ve kuru koltukaltına püskürtülerek kullanılır. Çıplak tene uygulama yapılır. Uygulama yaptıktan sonra, 1-2 dakika kuruması için bekleyin ve daha sonra kıyafetlerinizi giyinebilirsiniz. Tahriş olmuş cilt üzerine ve göz bölgesine uygulama yapılmaz.

İçerik: Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminium Chlorohydrate, Carbonate, Dimethiconol, Parfum.

 

Pek çok kişi terleme sorunundan muzdariptir.  Özellikle yazın sıcak günlerinde bizi terlemeye ve ter kokusungün ışığından koruyarak muhafaza edilmesi a karşı korumaya yardımcı olabilecek bir ürün arayışına gireriz.

Terlemek, kişinin istediği ve iradesi dışında gerçekleşen bir durumdur. Bu durum kişinin kendisini hem psikolojik açıdan hem de sosyal açıdan rahatsız hissetmesine sebep olabilir.

 

Hidro Fugal Classic Anti-Transpirant Spray 150ml, yoğun terlemeye ve kötü koku oluşumuna karşı geliştirilmiş bir üründür. Koruyuculuğunun bilimsel olarak kanıtlandığı belirtilmektedir. İçeriğinde alkol bulunmaz ve cilt ile uyumluluğu dermatolojik olarak test edilmiştir.

Gözlere ve tahriş olmuş cilde uygulama yapılmamalıdır. Basınçlı kutunun ısıdan, sıcak yüzeylerden ve tutuşturucu özellikte maddelerden uzak tutulması gerekir. Ürün bittikten sonra bile şişesi parçalanmamalı ve yakılmamalıdır. Gün ışığından uzakta muhafaza edilmesi önerilir.

 

Hidro Fugal Classic Anti-Transpirant Spray 150ml Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılan bir üründür.




Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Hidro Fugal Classic Anti-Transpirant Spray 150ml

42.71TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim