John Frieda Sheer Blonde Go Blonder Lightening Conditioner Masque 150 ml Sarı Saçlara Özel Bakım Maskesi

John Frieda Sheer Blonde Go Blonder Lightening Conditioner Masque 150 ml Sarı Saçlara Özel Bakım Maskesi
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • John Frieda Sheer Blonde Go Blonder Lightening Conditioner Masque 150 ml Sarı Saçlara Özel Bakım Maskesi
  • John Frieda Sheer Blonde Go Blonder Lightening Deep Conditioner 150 ml - Bakım Maskesi

Markası : John Frieda Ürünlerini Gör

30622

5037156227475

5/1
263.9 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

John Frieda Sheer Blonde Go Blonder Lightening Conditioner Masque 150 ml

Sarı Saçlara Özel Bakım Maskesi

John Frieda Sheer Blonde Go Blonder Lightening Deep Conditioner 150 ml - Bakım Maskesi

Marka Adı: John Frieda

Ürün Adı: John Frieda Sheer Blonde Go Blonder Lightening Conditioner Masque Sarı Saçlara Özel Bakım Maskesi

Ürün Miktarı: 150 ml

Cilt Tipi: Sarı saçlar

Ürün Özellikleri: Zayıf saç köklerini güçlendirmeye ve saçlara ışıltılı bir etki yaratmaya çalışır. Saçları nemlendirmeye ve yumuşaklık hissi sağlamaya çalışır. Sarı saçların kullanımına uygun olan maske, saçlara yoğun bir bakım etkisi sunar.

Sonuç: Sarı saçlara yoğun bakım etkisi sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Maskeyi ıslak saça uygulayın ve 4-5 dakika sonra iyice durulayın. Saçlarınızı sarı saçlara özel güneş ışıltısı şampuanı ile yıkamanız önerilir.

İçerik: AQUA, CETEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, CETYL ESTERS, STEARYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, PARFUM, DIAZOLIDINYL UREA, DICETYLDIMONIUM CHLORIDE, QUATERNIUM-91, PARAFFINUM LIQUIDUM, CETRIMONIUM METHOSULFATE, GLYCINE, MALIC ACID, STEAROXYPROPYL DIMETHYLAMINE, C14-28 ISOALKYL ACID, C14-28 ALKYL ACID, VITIS VINIFERA JUICE EXTRACT, ALCOHOL, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT, CITRUS MEDICA LIMONUM PEEL EXTRACT, GLYCERIN, HELIANTHUS ANNUUS SEED EXTRACT, VITIS VINIFERA SEED EXTRACT, TOCOPHEROL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, LIMONENE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL.

 

Sarı saçların bakımı özen gerektirir. Özellikle de saçları açtırma işlemi kuaförde yaptırılmışsa, yani gerçekte sarışın değilseniz, açma işlemleri saça bir hayli zarar verir. Bu durumun nedeni ise saçın sarı rengi alması için kullanılan açıcılarla saçın pigmentsiz hale getirilmesidir.

Bunun üstüne bir de deniz, havuz suyu, güneş ile temas, ısıveren saç şekillendiricilerin kullanımı saç tellerinin iyice incelmesine, yıpranmasına neden olabilir.

Sarı saçların özel olarak geliştirilmiş saç bakım ürünlerini kullanmaları ve saç bakımına özen göstermeleri gerekir.

 

John Frieda markasında farklı saç renklerinin ve tiplerinin kullanımına uygun özellikte saç bakım ürünleri bulunmaktadır. Sarı saçların kullanımına uygun özellikte şampuanlar, saç kremleri ve saç maskeleri bulunmaktadır.

John Frieda Sheer Blonde Go Blonder Lightening Conditioner Masque 150 ml Sarı Saçlara Özel Bakım Maskesi, sarı saçlara yoğun bakım etkisi sunmaya çalışır. Saça aydınlık ve parlak bir görünüm sunmayı amaçlar. Aynı seriye ait tamamlatıcı ürünlerle saç bakımınızı tamamlayabilirsiniz.

 

John Frieda Sheer Blonde Go Blonder Lightening Conditioner Masque 150 ml Sarı Saçlara Özel Bakım Maskesi, Turuncu Kasa.com’ da indirimli fiyata satılan bir üründür.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

John Frieda Sheer Blonde Go Blonder Lightening Conditioner Masque 150 ml Sarı Saçlara Özel Bakım Maskesi

263.9TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim