L'Oreal Paris Bright Reveal Niasinemid ( Koyu Leke Karşıtı Serum ) 30 ml

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Loreal Ürünlerini Gör

58317

3600524119904

5/1
PİYASA FİYATI 699.90 TL
SATIŞ FİYATI 489.93 TL
457
Kişinin Favorisi

Marka: Loreal Paris

Ürün İsmi: Bright Reveal Niasinemid ( Koyu Leke Karşıtı Serum )

Hacim: 30 ml

Ürün Özellikleri:

Bright Reveal Koyu Leke Karşıtı %7.5 Niasinamid + %2.5 Amino Sülfonik Asit içeren Serumu koyu leke, akne sonrası izleriniz ve yaşlanma lekelerinin görünümüne yönelik geliştirilmişltir. L'Oréal Paris'in güçlü ikilisi Niasinamid ve Amino-Sülfonik Asit ile zenginleştirilmiş, son teknoloji ürünü yeni serum. Etkili aktifler ile zenginleştirilmiş formülü ile Bright Reveal Koyu Leke Karşıtı Niasinamid Serum'un koyu leke görünümünü %77** oranında azalttığı klinik olarak kanıtlanmıştır.

L'Oréal Paris, koyu leke görünümlerinin ardındaki bilimi anlıyor. Bu serum cildin sağlıklı ve genç görünmesini engelleyebilecek hiperpigmentasyon, koyu leke ve eşit olmayan cilt tonu görünümlerine karşı savaşır. Bright Reveal Koyu Leke Karşıtı Serumun tüm cilt tonlarında ve tiplerinde kullanıma uygundur. Koyu leke görünümünü azalttığı klinik olarak kanıtlanmıştır.

Bright Reveal ailesinin yıldızı olan bu yüksek performanslı serum, güçlü bir Niasinamid konsantrasyonu içerir. %10 [Niasinamid + Amino-sülfonik asit] nemlendirici ve yaşlanma karşıtı aktif maddeler ile zenginleştirilmiş.

Hassas ciltler için uygun, rahat doku. Yapışkan ve yağlı his bırakmaz, komedojenik değildir, makyajla uyumludur.

Ürünün , sitemizden ve mobil uygulamamızdan kredi / banka kartı , havale ve kapıda ödeme seçenekleriyle uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

L'Oreal Paris Bright Reveal Niasinemid ( Koyu Leke Karşıtı Serum ) 30 ml

489.93TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim