Organicum Yağlı Saçlar İçin Şampuan 350ml

Organicum Yağlı Saçlar İçin Şampuan 350ml (S.K.T 01-2024)
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Organicum Yağlı Saçlar İçin Şampuan 350ml (S.K.T 01-2024)
  • Organicum Yağlı Saçlar İçin Şampuan 350ml (S.K.T 01-2024)

Markası : Organicum Ürünlerini Gör

52567

8698985830020

5/1
327.76 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Orlar İçin Şampuan 350 ml ganicum Yağlı Saç

Organicum organik, mineral ve vitaminler sayesinde saç da bulunan yıpranmaları azaltır ve saça inanılmaz derecede parlaklık ve uzun güçlü saçlara dönüşür. Organik bitki hidrosolleriyle (bitki özsuları-yağları) uyumlu özel bir formülle hazırlanmıştır. Organicum yağa sayesin de dökülen saçlara inanılmaz derecede azalma sağlar. Rengini içeriğindeki bitkilerden almıştır. İçerisin de hiçbir renklendirici, SLS, SL, ES, paraben, silikon ve sentetik içermez. Dermatolojik tarafından test edilmiştir. YAPILAN KLİNİK TESTLERİNDE 8-12 YIKAMADA SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI ETKİNLİĞİ VE GÜVENLİRLİĞİ BELGELENDİRMİŞTİR.

KULLANIM: Saçlarınızı ıslattıktan sonra bir miktar şampuanı ıslak saç derisine temas edecek şekilde masaj ederek duralayın 2-3 dakika bekletin. Daha iyi sonuçlar elde etmek için aynı yöntemi tekrar uygulayın.

UYARI: Çocukların ulaşmayacağı yerde oda sıcaklığında kapalı olarak muhafaza ediniz. Gözle temas halinde bol su ile yıkayınız. Kişisel kullanılır. 

İÇİNDEKİLER: Orgaic Hydosol (Urtica Dioca Rosmaninus Officinalis Salvia Officinals Thymus Valgars 7 Aquo (Water Ammonium Lauryl Sulfate, Decyl Glucoside, Disodium Cocoamphodiaotune Allylarnidapropyl Betaine, C12-13 Allyl Ladote (Sodum PCA Sodium Lactate Arginine Aspartic Acid PCAS Gycine Alanine Serine Valine Proline, Threonine, soleucine Hitidine Phenylalanine Water). Climbazole Polyqatemium10. Citrus Sinensis Oil Phenoxyethanol & Benzoic Accid D-Panthenol, (Provitamin B5). Parfum IFragrance), Limonene.Citric Acid

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Organicum Yağlı Saçlar İçin Şampuan 350ml

327.76TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim