Splat Professional White Plus Ağız Çalkalama Suyu 275 ml (S.K.T 02-2025)

Splat Professional White Plus Ağız Çalkalama Suyu 275 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Splat Professional White Plus Ağız Çalkalama Suyu 275 ml
  • Splat Professional White Plus Ağız Çalkalama Suyu 275 ml

Markası : Splat Ürünlerini Gör

44423

4603014005540

55
PİYASA FİYATI 115.00 TL
SATIŞ FİYATI 92 TL
2261
Kişinin Favorisi

Splat Professional White Plus Ağız Çalkalama Suyu 275 ml

Marka Adı : Splat 

Ürün Adı : Splat Whıte Plus 

Ürün Miktarı : 275 ml 

Ürün Özellikleri : 

SPLAT® PROFESSIONAL BIO-ACTIVE GARGARA WHITE PLUS diş minesini nazikçe beyazlatır, dişi, plak ve diş çürümesine karşı korur, nefesi tazeler. İnovatif patentli sistem LUCTATOL® – Japon meyan kökü ekstresi ve laktik proteinlerin kombinasyonu, diş çürükleri ve diş plağına karşı koruma sağlar. LUCTATOL® ayrıca tükürüğün koruyucu özelliklerini geliştirir ve ağız boşluğu bağışıklığını destekler. İnovatif BIO Sp.White System® Gargara diş minesini beyazlatır ve ağız bakım sağlığını destekler. Ananas özünden elde edilen Bromelain, diş plağını temizler ve dişlerinizi nazikçe beyazlatır. Bifida Ferment Lizat, temizleme etkisini artırır. Polydone® (PVP), dişleri koruyucu bir filmle kaplayarak temizliğe etkili bir şekilde katkıda bulunur. Limon kabuğu özü yağı ferah bir nefes sağlar. Stevia Özü (doğal tatlandırıcı) ve Kekik özü yağı, yumuşak ağız dokularına özen gösterir ve diş eti sağlığını destekler. Çinko tuzları, hoş olmayan kokuları giderir ve ferah bir nefes sağlar.

Aktif bileşenler ulaşılması zor yerlere mükemmel bir şekilde nüfuz ederek temizlik sağlar. Ortodontik ve ortopedik yapıların vazgeçilmezidir. İrigatörlerde kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli:

Çalkalama suyunu diş fırçalamasından sonra veya yemekten sonra kullanınız. 1 kapak ağız çalkalama suyunu ağzınıza alınız ve 1 dk boyunca iyice çalkalayınız, sonra tükürünüz. 

Kullanım Sıklığı : 

Günlük kullanım için uygundur. Yutmayınız. Sulandırmayınız.

Ürün İçeriği : 

Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysnte, PVP, Polyglyceryl-4 Lourate/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate, Sodun Coco-Sulfate, Aroma, Cyclodextrin, Zinc Gluconate, Citrus Limon Peel Oil, Ananos Sativus Fruit Extract, Maltodentin, Thymus Serpillum Oil, Glycyrhiza Glabra Root Extract, Stevia Reboudiana Leaf Extract, Glycerin, Pentylene Glycol, ida Ferment Lysate, Phthalimidoperorycapuok Acid, Potassium Thiocyanate, Lacoein, Lactoperoxidase, Glucose Ondase, Glucose Pentaacetate, Sodium Benzodl, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Ck Acid, Limonene, Citral, Linalool.

Yorumlar
** D**
27.11.2023
Şidetle almanızı öneririm

Yıllardır bu markanın diş macununu kullanıyorum ve memnunum. Ağız bakım suyu olarak s listerin kullanıyordum ama bunu kullanınca ondan vazgeçtim kesinlikle splat

S** K**
27.11.2023
İnanılmaz güzel bir ürün

1 şişe aldım bayıldım inanılmaz güzel limon kabuğunun ferahlığı kalıyor ağzınızda ve muhteşem hemen 2 tane daha aldım

** D**
27.11.2023
cok memnunum

dis beyazlatma ile ilgili sikintim vardi. piyasada adi sani dunyaya acilmis tum markalari kullandim. bu iclerinde en iyisi

i** g**
29.04.2021
çok beğendim

Splat Gargara ile diş eti kanamam durdu.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Splat Professional White Plus Ağız Çalkalama Suyu 275 ml (S.K.T 02-2025)

92TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim