Splat Special Diş Macunu Wonder White 75 ml

Splat Special Diş Macunu Wonder White 75 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Splat Special Diş Macunu Wonder White 75 ml

Markası : Splat Ürünlerini Gör

44338

4603014009821

55
PİYASA FİYATI 140.00 TL
SATIŞ FİYATI 91 TL
906
Kişinin Favorisi

Marka Adı : Splat 

Ürün Adı : Special Diş Macunu Wonder White 

Ürün Miktarı : 75 ml

Ürün Özellikleri : 

SPLAT® SPECIAL WONDERWHITE® DİŞ MACUNU – özellikle incili beyazlıklar için. SPLAT® Special WonderWhite® Diş macunu günlük beyazlatma ve tamamen ağız bakımı için formüle edildi. Diş çürümesine karşı korur ve diş eti sağlığını artırır. Doğal incir yaprakları enzimi (Fisin), doğal ananas enzimi (Bromelayin) ve yuvarlak parlatıcı silika tanecikleri, yüzey lekelerini ve diş plağını gidermeye yardımcı olur. MEYAN KÖKÜ ÖZÜ, E vitamini (Tokoferol Asetat) ve Reyhan esanslı yağ, diş etlerine iyi gelir. Yenilikçi patentli sistem LUCTATOL® – Japon meyan kökü özü ve laktik proteinlerin kombinasyonu, diş çürükleri ve diş plağına karşı koruma sağlar. LUCTATOL® ayrıca tükürüğün koruyucu özelliklerini iyileştirir ve ağız boşluğu bağışıklığını destekler. Tetrasodyum Pirofosfat, tartar oluşumunu önlemeye yardımcı olur, Kalsiyum Pirofosfat temizleme etkisini artırır. Mentil Laktat, nane özü yağı ile birlikte tazelik hissi sağlar. Ksilitol ve Enzim Lisozim diş çürümesini önlemeye yardımcı olur.

Kullanım Şekli:

Bezelye tanesi kadar fırçanızın üstüne sıkınız. Dairesel hareketlerle dişlerinizi fırçalayınız. ağzınızı su ile çalkalayınız.

Kullanım Sıklığı : 

Florid içermez. Günlük kullanım için uygundur. Yutmayınız.

Ürün İçeriği : 

Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Aqua, jos Glycerin, Pyrophosphate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Aroma, abeni. Cellulose Gum, Sodium Benzoate, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Mica, Potassium Sorbate, Limonene, Maltodextrin, Xylitol, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Menthyl Lactate, Ananas Sativus Fruit Extract, Citric Acid, Mentha Piperita Oil, G. Maltitol, CI 77891, Pentylene Glycol, Lysozyme, Ficin, Ocimum Basilicum Oil, Potassium Thiocyanate, Lactoferrin, Lactoperoxidase, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Cl 14720, Glucose Pentaacetate, Glucose Oxidase. Calcium Pyrophosphate, Tetrasodium

Yorumlar
** D**
27.11.2023
Tadını sevdim

Tadı çok güzel bana az şekerli dondurma tadı gibi geldi ama ferahlık hissi çabuk geçiyor

** Y**
27.11.2023
Sevdiğim ürün

Ürünler sağlam şekilde elime ulaştı tadını ve ağızda bıraktığı hissi seviyorum

** Y**
27.11.2023
Ürünü anlamak İçin uzun kullanmak gerekli.

Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Çok düzenli kullanımda gerçekten dişlerinizden lekelerden eser kalmıyor. Görümceme de 3 ay önce almıştım o da şimdi etkisini görmeye başlamış.

i** g**
29.04.2021
Bu markanın bütün macunlarını hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz

Bu macundan sonra başka hiç bir macun dişlerimi temizlemiyormuş gibi hissediyorum.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Splat Special Diş Macunu Wonder White 75 ml

91TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim