Sterimar Blocked Nose Burun Spreyi 100 ml

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Sterimar Ürünlerini Gör

52462

3331300097245

55
307.31 TL
456
Kişinin Favorisi

Sterimar Blocked Nose Burun Spreyi 100 ml

Sterimar Blocked Nose Burun Spreyi Burun tıkanıklığını hızla açar, yoğun mukus tabakasını temizler, soğuk algınlığıyla mücadeleye yardım eder ve burun boşluklarını yıkayarak enfeksiyon risklerin sınırlandırır. Gribi önler. Lokal ilaç tedavilerinin etkisini artırarak ilaç kullanımını azaltır. Nazal mukoza tahriş olmuşsa kullanım sırasında karıncalanma hissi oluşabilir. Bakırla zenginleştirilmiştir.

KULLANIM:

Spreyi kullanıma hazırlamak için bir kez püskürtün. Başınız dik olacak şekilde başlığı burun deliğinize yavaşça yerleştirin. Her bir burun deliğine 1-2 kez kısa süreyle püskürtün. Burnu silmeden önce fazla çözeltinin akmasını bekleyin. -Burun boşluklarının daha derinden temizlenmesi için:Başınızı hafifçe yana eğin ve yukarıda kalan burun deliğinize başlığı yerleştirin. *2-3 saniye sürecek şekilde bir kez püskürtün. Fazla çözeltinin diğer burun deliğinden akmasını bekleyin, ardından burnunuzu silin. Işlemi diğer burun deliğinde tekrarlayın. Her kullanımdan sonra başlığı sıcak suyla temizleyip kurulayın. Tıkanıklık giderilene kadar günde 2-6 kez veya daha fazla kullanılabilir.

UYARI:

Basınçlı kutu: Isıtılırsa patlayabilir. Isidan, sıcak yüzeylerden, kıvılcımlardan, açık alevlerden ve diğer ateşleme kaynaklarından uzak tutunuz. Sigara içilmez. Kullanımdan sonra bile delmeyiniz ya da yakmayınız. Doğrudan güneş ışığından koruyunuz. 50°C üzeri sıcaklıklardan uzak tutunuz. Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayınız.

İÇİNDEKİLLER:

Burun, burun tıkanıklığını aktif olarak açan (ozmoz etkisi), insan vücudu hücrelerinden daha yüksek bir tuz konsantrasyonu içeren hipertonik deniz suyu çözeltisidir."Filtrelenmiş, 0 doğal ve koruyucu içermeyen deniz suyu STERIMAR, mineral tuzların ve deniz eser elementlerinin bilinen özelliklerinden yararlanır, bakır ve manganezle zenginleştirilmiştir. Deniz suyu: 75 ml - Pentahidrat bakır tuzu-Monohidrat manganez tuzu - Saf su: 100 ml'ye tamamlayacak kadar Aseptik olarak ambalajlanmıştır. Basınçlı kutu. Net hacim: 100 ml -Yaklaşık 300 püskürtme

Yorumlar
F** K**
09.06.2021
Mutlaka Deneyinn

Çok güzel bir ürün şiddetle tavsiye ederim alerjik rinitim var sıkıyorum rahatlıyorum

s** e**
09.06.2021
Tavsiye ederim.

Doktorumuzun bebeğimin burun tıkanıklığı için deniz tuzlu solüsyonları önermesi sonucu araştırarak bulduk. Bebeğimizin burun tıkanıklığına oldukça iyi geliyor.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Sterimar Blocked Nose Burun Spreyi 100 ml

307.31TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim