Uriage Bariesun Spray SPF50+ 200 ml - Güneş Koruyucu

Uriage Bariesun Spray SPF50+ 200ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Uriage Bariesun Spray SPF50+ 200ml

41592

3661434001406

5/1
220.17 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Uriage Bariesun Spray SPF50+ 200ml

Marka Adı: Uriage

Ürün Adı: Uriage Bariesun Spray SPF50+ – Güneş Koruyucu

Ürün Miktarı: 200 ml

Ürün Özellikleri:

- Uriage Bariesun Spray SPF50+ Güneş Koruyucu; güneş ışınlarının neden olacağı hasarlara yüksek koruma sağlayarak kızarıklık, kuruluk ve lekelenmelerin önüne geçilmesine yardımcı olur.

- Cildi nemlendirerek ipeksi bir yumuşaklık kazanmasına yardımcı olur.

- Tüm cilt tipleri ile uyumlu olan ürün nemlendirici ve besleyici bakım sunar.

- Güneşin vücudumuza sağladığı yararlar tartışılmazdır. Ancak zararları da göz ardı edilemeyecek kadar önemlidir. UVA ve UVB ışınları cildimize oldukça büyük zararlar verebilmektedir.

- UV ışınları cilt yüzeyinde kahverengi lekelerin oluşmasına, erken yaşlanmaya, cilt yüzeyinde ton eşitsizliklerine, cildin nemsiz ve sağlıksız görünmesine neden olur gibi birçok durum sıralanabilir.

- Güneşin bu zararlı etkisinden korunmanın yolu; hiç güneş ışığına maruz kalmadan yaşamak olamayacağı için güneşle barışmamızı sağlayacak olan güneş koruyucu ürünleri hayatımıza dahil etmek olacaktır. Güneş koruyucusuz bir şekilde UV ışınlarına maruz kalındığında ciltte lekeler, ton eşitsizlikleri, nem dengesinde düzensizlik gibi sorunlarla karşılaşılması olasıdır.

- Günümüzde yüksek koruma vaat eden birçok güneş koruyucu ürün mevcuttur. Ancak uzmanların birçoğu, bütün ürünlerinin içeriğinde termal su bulunduran Uriage’nin güneş koruyucularını önermektedirler.

- Uriage Bariesun Spray, yüksek güneş koruyucu içeren yüz ve vücut spreyidir.

- Uriage, bütün ürünlerinde olduğu gibi güneş koruyucu ürünlerinde de termal su kullanır. Bu sayede cildin sadece güneşe ışınlarına karşı korunmasına değil, beslenmesine ve daha sağlıklı bir hale gelmesine de yardımcı olur.

-Uriage Bariesun Spray, içeriğindeki 50 faktör koruma özelliğiyle cilt yüzeyinde bir kalkan görevi görür ve cildi bütün zararlı etkilere karşı korumaya çalışır.

-İçeriğindeki termal su sayesinde cildin su tutma kapasitesini arttırmaya, cildi daha canlı ve sağlıklı bir hale getirmeye yardımcı olur.

-Yumuşak ve hafif dokusu ile ciltle uyum sağlayıp ve cilt tarafından kolayca emilebilir.

-Ürün suya ve güneş ışınlarına karşı dayanıklıdır.

- Uriage Bariesun Spray SPF50+, nemlendirici etkisi ile güneşin zararlı özelliklerine karşı cildi güçlendirerek oluşabilecek hasarlara karşı savaşır.

- Gün boyu yumuşak, taze ve korunmuş cilde sahip olmaya yardımcı olur.

-Ürün paraben içermez.

Cosmetic-Dermatologist-Fort-Lauderdale.jpg

Kullanım Şekli: Güneşe çıkmadan yaklaşık 20 dakika önce temiz cilde ve vücudunuza yeterli miktarda uygulayınız. Kullanmadan önce ürünü çalkalayınız.

Kullanım Sıklığı: Güneş koruyucuların genel olarak 4 saatte bir, güneşe fazla maruz kalınıyorsa da 2 saatte bir yenilenmesi önerilir.

Uriage markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan sahip olabilirsiniz.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Uriage Bariesun Spray SPF50+ 200 ml - Güneş Koruyucu

220.17TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim