Xiaomi Mi 11 Lite 5G Bubblegum Blue 8Gb/256Gb

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava

Markası : Xiaomi Ürünlerini Gör

pr-811478

6934177754043

5/1
10371.66 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Xiaomi Mi 11 Lite 5G 256 GB 8 GB Ram (Xiaomi Türkiye Garantili)

Xiaomi Mi 11 Lite 5G 256 GB 8 GB Ram (Xiaomi Türkiye Garantili)

2010 yılında Çin'in başkenti olan Pekin'de kurulan Xiaomi, kulaklık, akıllı ev aletleri, akıllı saat ve telefon gibi ürünler üreten teknoloji şirketidir. Kurulduğundan kısa bir süre sonra dünya çapında tanınırlığı artan marka, her geçen gün daha fazla kişi tarafından tercih edilmeye başlanır. Xiaomi Mi 11 Lite modeli de markanın kaliteyi uygun fiyatlar ile bir araya getirdiği bir cihazdır. Büyük ekrana, yüksek bellek hafızasına, başarılı batarya ömrüne ve ortalamanın üzerinde kamera sistemine sahip olan cihaz, yurt içinde ve yurt dışında pek çok kişi tarafından kullanılır. Basit bir kurulum işleminin ardından kullanıma hazır hale gelen cihaz, Android işletim sistemine sahiptir. Her yaş grubundan kullanıcıya hitap eder. Şık ve zarif tasarımı ile de dikkatleri üzerinde toplar. Uygun fiyata ortalamanın üzerinde bir cihaz arıyorsanız Xiaomi Mi 11 Lite modeline göz atabilirsiniz.

Xiaomi Mi 11 Lite Faydaları

  • Çift hat desteğine sahip olması sayesinde hem kişisel hem de iş telefonu olarak kullanılabilir. Böylece tek bir cihazda bütün işlerinizi halledebilirsiniz.
  • Hızlı şarj desteğine sahip olmasıyla muadillerinden ayrı bir yerde konumlanır.
  • Yüksek batarya kapasitesi ile günlük hayatta uzun bir kullanım ömrü sunar.
  • Üçlü kamera sistemine sahip olan cihaz, ortalamanın üzerinde başarılı fotoğraflar çekilmesine yardımcı olur.
  • Yüz tanıma ve parmak izi sensörü sayesinde kullanıcılarına birden fazla güvenlik önlemi alma imkanı tanır.

Xiaomi Mi 11 Lite Teknik Özellikleri

Android tabanlı bir işletim sistemine sahip olan cihazda Qualcomm Snapdragon 780G yonga seti bulunur. 1'i 2.4 GHz, 3'ü 2.2 GHz ve 4'ü 1.9 GHz olmak üzere toplam sekiz çekirdeğe sahiptir. Cihazın içinde Adreno 642 grafik işlemcisi bulunur. Böylece oyun performansını artırmayı başarır .Xiaomi Mi 11 Lite 5G 256 GB 8 GB RAM bellek içermesi sayesinde arka planda pek çok farklı programın akıcı bir şekilde çalışmasını sağlar. 256 GB dahili depolama alanına sahip olmasıyla beraber hafıza kartı desteği sunar. Böylece alan sıkıntısı çeken kullanıcıların ihtiyaçlarına karşılık vermeyi başarır.

Xiaomi Mi 11 Lite 5G 256 GB 8 GB RAM batarya kapasitesi ile muadillerinden ayrılır. Cihazın içinde 4250 mAh kapasiteye sahip olan bir batarya bulunur. 33 W hızlı şarj desteğine sahip olan cihaz, kısa sürede telefonun şarjını iyi bir seviyeye çıkarmayı başarır. Aynı zamanda USB Type-C girişine sahiptir. Böylece veri aktarımının da hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlar. Stereo çift hoparlöre sahip olan cihaz, ses konusunda kullanıcılarını memnun eden bir performans ortaya çıkarır.

Xiaomi Mi 11 Lite Arka Kamera Sistemi

Xiaomi Mi 11 Lite 5G 256 GB 8 GB RAM kamera söz konusu olduğunda kullanıcılarını memnun eder. Cihazın arka tarafında biri ana kamera olmak üzere üç adet kamera bulunur. Ana kamera 64 MP çözünürlüğe ve F/1.79 diyafram aralığına sahiptir. Portre modu, seri çekim modu, perde hızı kontrolü, panorama, hızlı ve otomatik odaklama, HDR, yapay zeka sahne algılama, RAW kayıt yapabilme ve zamanlayıcı gibi özelliklere sahiptir. Yapay zeka sahne algılama, yazılımsal olarak çekim yapılan ortamı algılayarak beyaz ışık, ISO ya da gölgelendirme gibi detayların yapılmasını sağlar. Böylece profesyonel ve renkleri doğru ayarlanmış kareler yakalamanıza yardımcı olur. Burst olarak da bilinen seri çekim modu ise hareketli nesnelerin kolay bir şekilde yakalanmasını mümkün kılar. Üst üste fotoğraf çeken ayar sayesinde hareket halindeki nesne ya da kişileri rahat bir şekilde çekebilirsiniz. Bokeh olarak da isimlendirilen portre modu ise odak noktasındaki öğeyi netleştirirken arka planı bulanık hale getirerek çarpıcı fotoğraflar elde edilmesine yardımcı olur. HDR, çok karanlık ya da aydınlık ortamlarda ışığı ayarlayarak net ve keskin çekimler yapılmasını mümkün kılar.

Ana kamera saniyede 30 kare olmak üzere 2160p Ultra HD 4K çözünürlüğünde video çeker. Ayrıca saniyede 60 kare olarak 1080p kalitesinde de video çekilmesini mümkün kılar. Dijital görüntü sabitleyici, time-lapse video kayıt ve yavaş çekim moduna sahiptir. Böylece farklı ve orijinal videolar çekilmesini sağlar. Sosyal medya ile ilgilenen ya da video içerikleri üreten kullanıcılar için başarılı bir performans ortaya çıkarır. RAW kayıt yapabilme özelliği sayesinde çekilen videoların çözünürlüğünü kaybetmeden düzenlenmesine yardımcı olur.

İkinci kamera 8 MP çözünürlüğe ve F/2.2 diyafram aralığına sahiptir. Ekstra geniş açı olarak isimlendirilen ikinci kamera, 119°'lik bir alanı kapsar. Böylece geniş alanların kadraja rahat bir şekilde sığdırılmasını mümkün kılar. Üçüncü kamerada ise 5 MP çözünürlüğe ve F/2.4 diyafram aralığına sahip olan bir lens yer alır. Makro çekim yapılmasını sağlayan kamera, yakın çekimlerden detayların kaybolmadan muhafaza edilmesine yardımcı olur. Bitki, böcek ya da obje çekimleri yapıyorsanız bu özellik hoşunuza gidebilir. Cihazın arka tarafında aynı zamanda çift tonlu Dual-LED flaş bulunur. Doğal bir ışıklandırma sunmasıyla öne çıkan flaş, karanlık ortamlarda hoş detaylar yakalanmasına yardımcı olur.

Xiaomi Mi 11 Lite Ön Kamera Özellikleri

Cihazın ön tarafında 20 MP çözünürlüğünde ve F/2.24 diyafram aralığında bir adet kamera bulunur. Portre modu, yapay zeka iyileştirme, time-lapse, sanal flaş, Gesture Shot, dijital görüntü sabitleyici, zamanlayıcı ve HDR gibi özellikler bulunur. Gesture Shot özelliği sayesinde cihaza dokunmadan gerekli hareketi yaparak fotoğraf çekebilirsiniz. Sanal flaş ise karanlık ortamlarda fotoğraf çekilmesini mümkün kılar. Portre modu da ana kamerada olduğu gibi sizi netleştirirken arka planınızı bulanıklaştırır. Böylece daha belirgin fotoğraflar çekebilirsiniz. Ön kamera 60 fps ve 1080p çözünürlüğünde video çekilmesini sağlar. Kamera sizin için önemliyse Xiaomi Mi 11 Lite modeli ile ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Xiaomi Mi 11 Lite Ekran Özellikleri ve Tasarımı

Xiaomi Mi 11 Lite 5G256 GB 8 GB RAM ekran boyutu ile geniş ekrandan hoşlanan kullanıcılara hitap eder. Cihazda 6.55 inç büyüklüğünde bir ekran bulunur. AMOLED olan ekranın çözünürlüğü 1080x2400 FHD+'tır. Piksel yoğunluğunun 402 PPI olması ve AMOLED ekrana sahip olmasıyla parlak ve canlı görüntüler elde edilmesini sağlar. 20:9 ekran oranı ile dizi ve film keyfini bir üst seviyeye çıkarır. 90 Hz ekran yenileme hızına sahip olan ekran, programlar arasında hızlı bir şekilde geçiş yapılmasına ve oyun performansına olumlu bir etkide bulunur. Corning Gorilla Glass 6 ile korunan ekran sağlam ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. %84.96 ekran gövde oranı ile rahat bir kullanım sağlar. 2.5D eğimli ekrana sahip olan cihaz, pürüzsüz bir deneyim sunar. Aynı zamanda ekran Always–on Display olarak bilinen Sürekli Açık Ekran özelliği bulunur. Böylece telefonunuzu elinize almadan saati ya da bildirimleri rahat bir şekilde görebilirsiniz.

Xiaomi Mi 11 Lite 256 GB 8 GB RAM tasarım konusunda da kullanıcılarını memnun eder. Cihazın ön tarafındaki kamera ekrana gömülüdür. Böylece görüntüyü bozmadan zarif bir görünüm kazanır. Arka tarafta köşede kamera sistemi ve flaş bulunur. Cihazın parmak izi sensörü yan tarafında yer alır. Eni 75.73 mm, boyu 160.53 mm ve kalınlığı 6.81 mm'dir. Ağırlığı ise 159 gramdır. Zarif bir görünüme sahip olan cihaz inceliği ile de şık bir duruş sergiler. Telefonunuzun dış görünüşüne önem veriyorsanız Xiaomi Mi 11 Lite modelinde aradığınızı bulabilirsiniz.

Kullanım Önerileri

Cihazınızın uzun ömürlü olmasını istiyor ve düzenli bir kullanım sağlamayı arzu ediyorsanız bazı noktalara dikkat etmeniz gerekir. Telefonda bulunan ve kullanılmayan uygulamalar hem cihazın yavaşlamasına sebep olur hem de gereksiz yer kaplar. Bunu önlemek için uygulamalarınızı düzenli klasörlerde toplayabilir, düzenleme esnasında gerekli gereksiz uygulamaları da ayırt edebilirsiniz. Aynı zamanda klasörleme işlemi sayesinde galerideki gereksiz fotoğraf ve videoları da temizleyebilirsiniz.

Kutu İçeriği

Cihazın kutusunun içinde kullanma kılavuzu, garanti belgesi, USB kablosu, SIM çıkartma iğnesi, şeffaf arka kılıf, 33 W USB güç adaptörü ve 3.5 mm - USB Type-C dönüştürücü bulunur. Uygun fiyata performans bakımından ortalamanın üzerinde olan bir cihaz arıyorsanız modele göz atabilirsiniz.

Xiaomi Mi 11 Lite 5G 256 GB 8 GB RAM, tasarım ve teknik özellikler bakımından piyasada öne çıkan başarılı modeller arasındadır. Uygun fiyatlı ve ileri teknolojik özelliklerle donatılmış bir telefon arayışındaysanız Xiaomi’nin modeline göz atabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Xiaomi Mi 11 Lite 5G Bubblegum Blue 8Gb/256Gb

10371.66TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim