Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.

Playboy Ultra Thin (Süper İnce) 12'li Prezervatif

 Playboy Ultra Thin (Süper İnce) 12'li Prezervatif
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  •  Playboy Ultra Thin (Süper İnce) 12'li Prezervatif

Markası : Playboy Ürünlerini Gör

30287

857784002603

5/1
18.55 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Playboy Ultra Thin (Süper İnce) 12'li Prezervatif :

Marka Adı : Palyboy

Ürün Adı : Playboy Ultra Thin (Süper İnce) 12'li Prezervatif

Ürün Miktarı : 1 paket içinde 12 adet ürün bulunur.

Ürün Özellikleri : Daha ince formda tasarlanmış olan prezervatifler ilişkiyi daha kolay ve rahat hale getirmeye yardım için kayganlaştırıcı krem içermektedir. İnce yapısı ile ilişki sırasında daha yakın hissetmenizi sağlamaya yardımcı olur.54 mm çapına sahiptir. Etkili bir korunma yöntemidir.

Sonuç : Ultra ince formda, kayganlaştırıcı içeren prezervatiflerdir.

Kullanım Şekli : Tam cinsel birleşme olmadan önce erkek tarafından takılarak kullanılır ve kullanım sonrası atılır. Paket açılırken sert davranılmamalı, ürünü hasarlandırmamaya dikkat edilmelidir.

İçerik : Doğal lateks kauçuktur, ince formdadır ve kayganlaştırıcı krem içermektedir.

      Playboy Ultra Thin (Süper İnce) 12'li Prezervatif :

Cinsellik son derece doğal bir olaydır. Ancak tek eşli değilseniz, sık sık partner değiştiriyorsanız cinsel yolla bulaşabilecek rahatsızlıklara karşı tedbir almanız gerekmektedir. Ayrıca istenmeyen gebelikler için de korunmalısınız. Korunmak için pek çok yöntem bulunmakla birlikte hiçbir yöntem %100 koruma sağlayamaz.

Ancak etkili korunma yöntemlerinin başında prezervatifler gelmektedir. Doğru kullanımla daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.

Playboy Ultra Thin (Süper İnce) 12'li Prezervatif, ultra ince şekilde tasarlanmıştır ve ilişki sırasında partnerinizi daha iyi hissedebilmenize yardımcı olacaktır. Kayganlaştırıcı krem içeriği ile de ilişki sırasında daha rahat olmanızı sağlamaya yardım edecektir. Farklı özelliklere sahip prezervatif çeşitleri bulunan marka her ürünü tek tek elektronik testlerden geçirerek paketlemiştir.

Paketleme ve Gizlilik İlkemiz :

Bizimle çalışmaktan gerçek anlamda memnun kalacağınızdan şüphe duymamanız için en iyi şekilde çalışıyoruz. Sitemizden aldığınız bir ürünü kargoya ait paketleme torbası içerisinde ne olduğunu sadece siz ve biz biliyoruz.

3. şahıslar hiçbir zaman size ait olan paketin içerisinde ne olduğunu bilmemektedir. Sanal pos yöntemi ile yaptığınız alış – verişlerinizde kredi kartı extrenize hiçbir şekilde aldığınız ürün hakkında bilgi bulunmamaktadır.



Playboy Ultra Thin (Süper İnce) 12'li Prezervatif , Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılmaktadır.

 

 

 

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Playboy Ultra Thin (Süper İnce) 12'li Prezervatif

18.55TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim