Bliss Firm Baby Firm Göz Kapağı ve Gözaltı için Sıkılaştırıcı Krem 7.5 ml x 2

Bliss Firm Baby Firm Göz Kapağı ve Gözaltı için Sıkılaştırıcı Krem 7.5 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Bliss Firm Baby Firm Göz Kapağı ve Gözaltı için Sıkılaştırıcı Krem 7.5 ml

Markası : Bliss Ürünlerini Gör

30030

651043024418

55
294.92 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Bliss Firm Baby Firm Göz Kapağı ve Gözaltı için Sıkılaştırıcı Krem 7.5 ml x 2 :

Bliss Firm Baby Firm Göz Kapağı ve Gözaltı için Sıkılaştırıcı Krem 7.5 ml x 2

Marka Adı : Bliss

Ürün Adı : Bliss Firm Baby Firm Göz Kapağı ve Gözaltı için Sıkılaştırıcı Krem

Ürün Miktarı : Ürün iki taraflı kullanılır ve her bir tarafta 7,5 ml ürün vardır.(7.5 x 2)

Ürün Özellikleri : Hem göz altı hem de göz kapağı bölgesi için düzgünleştirici, sıkılaştırıcı bakım sunmaya yardım eder. Hassas göz çevresine sahip olanların kullanımı için uygundur. İki farklı forma sahip olan ürünün jel formu göz kapağı bölgesi için kullanıma uygundur, krem formunda olan kısmı ise gözaltlarınızda kullanıma uygun olarak tasarlanmıştır. İnce kırışıklık görünümlerinde azalma sağlamaya ve yeni kırışıklık oluşumlarına karşı koruyuculuk sağlamaya yardım eder.

Sonuç : Göz çevresinde pürüzsüz, sıkılaşmış, nem kazanmış bir cilt görünümü kazandırmaya yardım eder.

Kullanım Şekli : Her sabah ve akşam temizlediğiniz gözlerinize, göz kapağınıza kaşların alt kısmından başlayarak jel formunda olan ürünü uygulayınız. Gözaltlarınıza ise gözaltı kreminizi parmak uçlarınızla masaj yaparak uygulayınız.

İnce ve hassas yapısı nedeniyle cildimizde yaşlanma belirtileri ilk olarak göz çevresinde görülür. Bu belirtiler cildin bakımlarının, korunmasının doğru şekilde uygulanıp uygulanmadığına göre daha erken ya da daha geç yaşlarda ortaya çıkar. İnce çizgi ve kırışıklıkların oluşumunu geciktirmek için pek çok ürün bulunmaktadır.

Bliss Firm Baby Firm Göz Kapağı ve Gözaltı için Sıkılaştırıcı Krem de göz çevresini toparlamaya, sıkılaştırmaya yardımcı etkisiyle bakım yapmaya yardımcıdır.

Ürün iki taraflı olarak kullanıma uygundur. Ürünün bir tarafında, göz kapağı için sıkılaştırıcı, toparlayıcı bakım sağlamaya yardımcı jel bulunurken diğer tarafında ise krem forma sahip gözaltı kremi bulunmaktadır. Gözaltı kremi gözaltınızı rahatlatmaya, ince çizgi ve kırışıklık görünümlerini azaltmaya ve yenilerinin oluşmasına karşı güçlendirmeye yardımcıdır.

 Bu da yaşlanama belirtileri olarak kendini gösterir.

Cilt bakımlarınızı düzenli olarak yaparak cildinizin düzgün ve güzel görünümünü daha uzun zaman koruyabilirsiniz. Özellikle de göz çevresinin bakımları ihmal edilmemeli, ince ve hassas yapısı desteklenerek güçlendirilmelidir.

Bliss markasında cilt bakımı, vücut bakımı için daha pek çok ürün çeşidi bulunmaktadır.

Bliss Firm Baby Firm Göz Kapağı ve Gözaltı için Sıkılaştırıcı Krem 7.5 ml x 2 , Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar
H** E**
04.04.2022
tavsiye ederim

bugün 10 gün oldu kullanıyorum ve gozalti torbalarim hissedilir derecede azaldı 10 günde bu kadar yaptı ise ilerleyen zamanlarda gozalti torbalarımi tamamen geçirecek gibi mutlaka alın ve deneyin derim.

E** K**
04.04.2022
Güzel ürün.

Aşşırı iyi bir göz kremi mutlaka almanızı tavsiye ederim. Sadece biraz pahalı bir ürün boyutuna oranla.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Bliss Firm Baby Firm Göz Kapağı ve Gözaltı için Sıkılaştırıcı Krem 7.5 ml x 2

294.92TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim