Peter Thomas Roth Botanical Buffing Beads 250ml

Peter Thomas Roth Botanical Buffing Beads 250ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Peter Thomas Roth Botanical Buffing Beads 250ml

30253

670367812082

5/1
180 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Peter Thomas Roth Botanical Buffing Beads 250ml :
Peter Thomas Roth Botanical Buffing Beads 250ml

Marka Adı : Peter Thomas Roth

Ürün Adı : Peter Thomas Roth Botanical Buffing Beads 250ml

Ürün Miktarı : 250 ml.

Ürün Özellikleri : Cildi nazik bir şekilde temizlerken, peeling etkisi ile tıkanmış gözenekleri açmaya yardımcı olur. Cildin renk tonunda eşitleme sağlamaya, ölü hücreleri temizlemeye yardım eder. Botanik içeriklere sahip olan peeling tüm ciltlerin kullanımı için uygundur. Yüz ve vücut bölgesinde kullanabileceğiniz bu peeling cildi nazik bir şekilde temizlerken tıkalı gözeneklerin açılarak daha kolay ve derinlemesine temizlenmesine yardımcı olur.

Sonuç : Yüz ve vücut bölgesinde kullanabileceğiniz, bitkisel içeriklere sahip, arındırıcı peelingtir.

Kullanım Şekli : Islak cilde dairesel hareketlerle ovalayarak sürün ve durulayarak temizleyin.

İçerik : WATER (AQUA), HYDROGENATED JOJOBA OIL, DISODIUM COCOAMPHODIPROPIONATE, SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, CARBOMER, DISODIUM EDTA, PROPYLENE GLYCOL, BHA, BHT, DIAZOLIDINYL UREA, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, BLUE 1 (CI 42090), RED 33 (CI 17200), FRAGRANCE (PARFUM).

 

Jojoba taneciklerine sahip olan peeling ciltteki gözeneklerin açılarak temizlenmesi, siyah nokta ve akne oluşumlarında azalma sağlamaya ve yenilerinin oluşmasını önlemeye yardım eder.

Cildin sadece temizleyici ürünlerle düzenli temizlenmesi yeterli olmayabilir. Bazı kişilerde salgılanan yağlar cilt yüzeyinde tıkanırlar bu da ileri seviyelerde ciltte akne ve akne lekelerinin oluşmasına neden olabilir.

Peter Thomas Roth Botanical Buffing Beads, jojoba tanecikleri içeren peelingtir. Cildin gözeneklerini açarak temizlenmesi için yardımcı olur. Bu şekilde ciltte oluşan siyah nokta ve aknelerin görünümlerinde azalma sağlamaya, yenilerinin oluşmasını önlemeye yardım eder.

Peeling, tüm ciltler için gerekli bir temizlik uygulamasıdır. Ciltteki gözeneklerin açılarak daha derinlemesine bir temizleme sağlamaya yardımcı olur ve cilt nefes alır, gözenekler açılarak temizlendiğinden tıkanması sonucu oluşan akne ve siyah nokta oluşumlarını önlemeye de yardım eder. Sadece yüz bölgesinde değil, vücut bölgesinde de kullanıma uygundur. Islak cilde uygulayarak banyo sırasında hem yüzünüzü hem de vücudunuzu jojoba tanecikleriyle ölü hücrelerden arındırabilirsiniz.
Peter Thomas Roth, tüm cilt tiplerini düşünerek hazırladığı ürünleri ile cilt, vücut ve ayrıca saç bakımınız için de pek çok farklı ürün çeşidi sunmak için çalışmaktadır.


Peter Thomas Roth Botanical Buffing Beads 250ml, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

 

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Peter Thomas Roth Botanical Buffing Beads 250ml

180TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim