Bioderma Sensibio Yağlı Pullanma Karşıtı Bakım Seti

Bioderma Sensibio Yağlı Pullanma Karşıtı Bakım Seti
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Bioderma Sensibio Yağlı Pullanma Karşıtı Bakım Seti

Markası : Bioderma Ürünlerini Gör

57690

8699956513447

5/1
699.5 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Bioderma Sensibio Yağlı Pullanma Karşıtı Bakım Seti

Set İçeriği ;

Bioderma Sensibio DS Foaming Gel 200 ml

Ürün Özellikleri :

Kızarık, yağlı, kabuklanmış pullanmalar görülen cildi rahatlatıcı temizleme sağlamaya yardımcı temizleme jelidir. Yüz  bölgesinde kullanılabilir. Ciltte tahrişe neden olabilecek ajanların azalmasını sağlamaya yardımcı olur ve cilde güç vermeye çalışır. Sabun ve parfüm içermeyen ürün yumuşak bir temizleme sağlamaya yardımcı olur. Gözlerden sakınılması gerekir. Erkekler tıraş jeli gibi de kullanabilir.

Sonuç :

Skuam, yağlanma, kızarıklıklar görülen tahriş olmuş, hassas cilt üzerinde rahatlataıcı ve yatıştırıcı temizleme sağlamaya yardımcı jeldir.

Kullanım Şekli :

Islattığınız cilde elinizle uygulayın ve ardından durulayarak temizleyin. Göz çevresine getirmemeye dikkat edin. Tıraş jeli gibi de kullanabilirsiniz. Ardından cildin uygun bir ürünle nemlendirilmesi önerilir.

Bioderma Sensibio DS Creme 40 ml

Ürün Özellikleri : Hassas, kızarıklık ve kabuklanma sorunu yaşayan, yağlı ciltler için tasarlanmış olan yatıştırıcı kremdir. Tahriş olmuş kızarıklık sorunu yaşanan bölgede yatıştırma sağlamaya yardım eder. Parfüm içermeyen formülü ile hem yetişkinler de hem bebekler de kullanıma uygundur. Palmiye yağı ile formüle edilen ürün kabuklanmış cildin yatışmasına da yardım eder. Burun kenarları, alın, çene ve kaşların üst kısımlarında kullanılabilir.

Sonuç : Kızarık ve hassas ciltleri rahatlatmaya yardımcı kremdir. Cildin etkili bir şekilde yatışmasına ve pul pul olmuş görünümlerinden kurtulmasına yardım eder.

Kullanım Şekli : Temiz cildinize sabah ve veya akşam kullanınız.

İçerik : WATER (AQUA), COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, PROPYLENE GLYCOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIMETHICONE, GLYCYRRHETINIC ACID, SOR-BITAN SESQUIOLEATE, CLIMBAZOLE, PIROCTONE OLAMINE, GLYCERYL UNDECYLENATE, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, CETYL ALCOHOL, CARBOMER, SCLEROTIUM GUM, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Bioderma Sensibio Yağlı Pullanma Karşıtı Bakım Seti

Bu kategorinin en çok bakılanları

699.5TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim