Chicco İlk Kaşık-Çatal Setim 12 Ay+ Yeşil

Chicco İlk Kaşık-Çatal Setim 12 Ay+ Yeşil
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Chicco İlk Kaşık-Çatal Setim 12 Ay+ Yeşil

Markası : Chicco Ürünlerini Gör

40303

8003670879992

5/1
111.76 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Chicco İlk Kaşık-Çatal Setim 12 Ay+ Yeşil

Marka Adı: Chicco

Ürün Miktarı: Bir paket içerisinde 1 adet çatal ve 1 adet kaşık bulunur.

Ürün Özellikleri:

- Bebeğin ek gıdaya geçişi önemli bir dönemdir. Bu dönemde annenin işini kolaylaştıracak birçok bebek ürünü bulunmaktadır. 6 ayı geçen bebekler biberon dışında bebek mama setlerinin desteği ile beslenmesini devam ettirir.

- Ebeveynler için oldukça zor olan bu dönemde kullanışlı bir mama seti annenin işini kolaylaştıracak önemli parçalardan biridir. Mama kaşıkları ve çatalları birçok özelliği sayesinde bebeğin kullanımına uygun olarak tasarlanır.

- Chicco İlk Kaşık-Çatal Setim 12 Ay+ Yeşil, bebeğin kendi kendine yeme alışkanlığını kazanabilmesi için ideal özelliklerde tasarlanmış bir üründür.

- Ürün, bebeğinizin güvenliği için yuvarlak hatlı olarak üretilmiştir. Bu tür ürünler bebeğin ağzına zarar vermeyecek şekilde tasarlanır.

- Yuvarlatılmış uçlara sahip olan çatal, bebeğinizin elleri için güvenli tutuş sağlar. Yuvarlatılmış uçlar bebeğinize zarar verici bir duruma sebep olmayacağı için annelere büyük kolaylık sağlayan kullanışlı bir üründür.

- 1 adet çatal ve 1 adet kaşıktan oluşan bu set, 12 ay ve üzeri bebeklerin rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlanmıştır.

- Uçları ve kavranması kolay sapları sayesinde çocuğun kendi başına doğru bir şekilde yemeği öğrenmesine destek olur.

- Bebek beslenme ürünü satın alırken, sağladığı fayda kadar üretildiği malzemeye de dikkat etmek gerekir.

- Zor olan beslenme döneminde genellikle silikon veya PP malzemeden üretilen kaşık ve çatallar tercih edilir. Silikon malzeme daha dayanıklı, esnek ve yumuşak bir malzeme iken; PP malzeme ise oldukça hafif, bebek tarafından rahatlıkla tutulabilen ve bebeğe zararı olmayan malzemedir.

- Chicco İlk Kaşık-Çatal Setim 12 Ay+ ise yumuşak PP malzemeden üretilmiştir. Rahat kavramayı sağlayan malzemesi sayesinde bebeğiniz yeni deneyimler tatmaktan keyif alacaktır.

- Chicco İlk Kaşık-Çatal Setim bebeğinize zarar verici Bisphenol A maddesi içermez.

- Mama kaşığı çok basit bir ürün gibi görünse de bebeğin beslenmesinde son derece önemlidir. Mama kaşığını kullanan bebeğin tutma ve kavrama gibi hareket yetenekleri daha hızlı gelişir.

- Bebeğiniz için en ideal mama kaşığını seçerek, yeme alışkanlığının ve kavrama hareketlerinin gelişmesinin yanında beslenme döneminin eğlenceli bir deneyime dönüşmesini sağlayabilirsiniz.

- Beslenme döneminde temizlenmesi kolay bir malzemeden olan kaşık-çatal setinin tercih edilmesinde yarar vardır.

- Chicco İlk Kaşık-Çatal Setim, temizlemisi kolay özelliklerde bir üründür. Bulaşık makinesinda bile yıkayarak temizlenebilir.

- Oldukça hafif bir forma sahip olan ürün, bebek tarafından rahatlıkla kullanılabileceği için yemek yemek keyifli bir hale gelebilir.

Son derece kaliteli ve işlevsel Chicco ürünleri anne ve babaların işini kolaylaştırmak üzere tasarlanmıştır. Chicco İlk Kaşık-Çatal Setim 12 Ay+ Yeşil'i uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alarak indirimlerden yararlanma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Chicco İlk Kaşık-Çatal Setim 12 Ay+ Yeşil

Bu kategorinin en çok bakılanları

111.76TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim