DDF Mesojection Healthy Cell Serum 28 ml

DDF Mesojection Healty Cell Serum 30ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • DDF Mesojection Healty Cell Serum 30ml

Markası : DDF Ürünlerini Gör

4610

60748001370

55
480 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

DDF Mesojection Healty Cell Serum 28 ml : - Antiaging Serumu

DDF Mesojection Healty Cell Serum 28 ml

Marka Adı : DDF

Ürün Adı : DDF Mesojection Healty Cell Serum

Ürün Miktarı : 28 ml.

Ürün Özellikleri : Normal ve kuru ciltlerde antiaging bakım sağlamaya yardımcı serumdur. Cilde aydınlanmış, canlanmış, kadifemsi bir görünüm kazandırmaya, nemlendirmeye yardım eder. 

Sonuç : Normal ve kuru ciltlerde nem, ışıltı, canlılık ve antiaging bakım serumu

Kullanım Şekli : Her gün düzenli olarak temiz yüze sabah veveya akşamları göz çevrenize değdirmeden uygulayınız. Cildiniz ürünü emdikten sonra üzerine günlük bakım kreminizi kullanabilirsiniz.

İçerik : Virtual Patch Teknolojisi, Matrixyl Humectant Komplex, Emblica Glykol Komplex, Scavenol, Asai böğürtleni ile formüle edilmiştir.

Cildimiz zamanla yer çekiminin etkisi ile sarkmaya, kırışmaya başlar, cilt gençlik ışıltısını canlılığını kaybeder. Bu da oldukça can sıkıcıdır. Özellikle de yediğimiz ve içtiğimiz besinler, ciltte kullandığınız kozmetikler, hayat tarzımız, genetik faktörler ya da benzer pek çok nedenlerle cildin yaşlanma hızı daha da artabilir.

Özel içeriği ile etken maddelerin cilt tarafından daha hızlı ve yoğun şekilde emilerek etkisini uzun süre korumasına da yardımcı olur.Nem kazanan cilt, nemle birlikte esneklik de kazanır, beslenerek güçlenir.

Cildin düzgün ve genç görünümünü daha uzun süre koruyabilmeniz ve yaşlanma belirtilerine karşı güçlenmesi için yardım eder.

DDF markası cildinizde yaşadığınız pek çok sorun için çözüm sunmak için çalışmaktadır. Sorunlarınızı gidermeye ve cildin düzgün görünümünü desteklemeye yardımcıdır. Etkili çözümler ve güzel bir cilde kavuşabilmek için DDF ürünlerinden size uygun olanı tercih edebilirsiniz.

DDF Mesojection Healty Cell Serum 28 ml, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar
E** K**
11.05.2022
Memnun kaldım.

Cildi canlı ve dolgun yapan bir ürün ben çok memnun kaldım.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

DDF Mesojection Healthy Cell Serum 28 ml

480TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim