Molfix Jumbo 4+ Numara (9-20 kg) 54 Adet

Molfix 9-20Kg 54'lü Jumbo Bebek Bezi No:4+
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Molfix 9-20Kg 54'lü Jumbo Bebek Bezi No:4+

Markası : Molfix Ürünlerini Gör

30047

8690536800667

5/1
31.53 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Molfix Jumbo 4+ Numara (9-20 kg) 54 Adet :

Molfix Jumbo 4 Numara (9-20 kg) 54 Adet :

Marka Adı : Molfix

Ürün Adı : Molfix Jumbo 4 Numara (9-20 kg) 54 Adet

Ürün Miktarı : 1 Paket bebek bezidir, paket içinde 54 tane bez bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri : Anatomik yapısının inceliği sayesinde bebek bezin varlığından rahatsızlık hissetmez. Emici tabakanın hızlı emiciliği ile bebeğin poposu kuru kalırken, yüzeyi hava geçirdiğinden cildi tahriş olmaz. Koruyucu özelliğini arttırabilmek için tasarlanmış olan bariyerleri de sızıntılara karşı koruma sağlar.

Bebeğinizin 9 kilo ve 20 kilo arasında olduğu dönemde kullanabileceğiniz bebek bezi yumuşak dokusu ile cildinde nazik bir dokunuş sağlarken esnek bantlar da vücuda daha kolay uymasına destek olur.

Sonuç : Bebeklerin altı kuru iken daha neşeli, mutlu ve huzurlu uyur, oynar ve beslenirler. Bebekler mutluysa anneler de mutlu olur.

Kullanım Şekli : Bebeğinizin altını düzgünce temizledikten sonra renkli desenler ön tarafa gelecek şekilde altı bezlenmelidir. Bezler sık sık yenilenmelidir.

Her şeyden daha fazla önem verdiğimiz yavrularımız için her zaman en iyisini ararız, onlar hep rahat etsin mutlu olsun ve neşelerini hiç kaybetmesinler isteriz. Bu nedenle bez seçimi oldukça önemlidir.

Molfix Jumbo 4 Numara (9-20 kg) 54 Adet :

Seçeceğiniz bezin hava alması ve emiciliği bebeğin cildini korumak için önemlidir. Bebeklerin cildi hassas olduğundan ıslaklık ve havasız kalması kolayca tahriş olmasına ve pişik oluşmasına neden olabilir.

Molfix Jumbo 4 Numara (9-20 kg) 54 Adet, bebeğin altındaki sıvıyı çok hızlı bir şekilde emerek bebeğin cildinde ıslaklık hissi oluşmasını en aza indirmeye yardım eder. Nefes alan dış yüzeyi sayesinde de bebeğin cildi hava alarak rahatlar, sızıntılara karşı korumasağlamaya yardımcı bariyerler ile üstün koruma sağlayabilirsiniz.

Esnek yan bantlar bebeğin anatomik yapısı ile uyum sağlamaya ve tenini acımadan sarmalamaya yardım eder. Hareketli bebekler rahatlıkla oyunlar oynayarak, huzursuzluk hissetmediklerinden daha kolay öğrenirler ve yemeklerini yerler.

Molfix , Hayat Kimya Tarafından tasarlanmaktadır ve bebeğinizin doğumundan itibaren kullanabileceğiniz bebek bezi çeşitleri 1 numaradan başlayarak 16 kilo ve üzeri bebekler için olan 6 numaralı bebek bezi çeşidine kadar farklı boyutlarda bebek bezi tasarlamaktadır. Bebek bakımı için ıslak havlu ve alt değiştirme örtüsü çeşitleri ile Molfix bebeğinizi büyütürken hep yanınızda.

Molfix Jumbo 4+ Numara (9-20 kg) 54 Adet , Turuncu Kasa sayfalarında satılan ve ucuz fiyata sahip olan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Molfix Jumbo 4+ Numara (9-20 kg) 54 Adet

31.53TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim