Eyüp Sabri Tuncer Doğal Macadamia Yağlı Duş Jeli 600 ml

Eyüp Sabri Tuncer Doğal Macadamia Yağlı Duş Jeli 600 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Eyüp Sabri Tuncer Doğal Macadamia Yağlı Duş Jeli 600 ml

Markası : Eyüp Sabri Tuncer Ürünlerini Gör

51658

8691685014783

55
117.9 TL
458
Kişinin Favorisi

EYÜP SABRİ TUNCER MACADAMİA YAĞLI DUŞ JELİ 600 ML

DERMATOLOJİK VE MİKROBIYOLOJİK OLARAK TEST EDİLMİŞTİR. PARABEN İÇERMEZ. HAYVANLAR ÜZERİNDE TEST EDİLMEMİŞTİR VE HAYVANSAL YAĞLAR IÇERMEZ."

Formülünde hiçbir hayvansal içerik bulunmadığı uluslararası akredite laboratuvarlarda yapılan test sonuçları ile kanıtlanarak Avrupa Vegan ve Vejetaryenler Birliği tarafından verilen V-LABEL ile sertifikalandırılmıştır.

Eyüp Sabri Tuncer Doğal Macadamia Yağlı Duş Jeli, içeriğinde bulunan Omega-7, Oleik Asit, E vitamini ve Linoleik Asit bakımından zengin %100 doğal macadamia yağı ile cildinizi besler ve nemlendirir. Cildinize uyumlu pH yapısı, bol köpük yapıcı içeriği ve doğal kaynaklı aktiflerin yardımı ile cildinizde etkin bir temizlik sağlarken güçlü ve aromatik kokusu ile de yenileneceksiniz. Tüm cilt tiplerinde günlük kullanım için uygundur.

KULLANIM ŞEKLİ :

Ürünün üzerindeki şeffaf güvenlik kapağını çıkarınız. Pompayı ok yönünde çevirerek açınız. Uygun bir miktar Eyüp Sabri Tuncer Doğal Hindistan Cevizi Sütlü Duş Jelini avucunuza veya banyo lifi yardımıyla vücudunuza nazikçe masaj yaparak köpürtünüz. Bol su durulayınız. En etkili sonucu almak için düzenli kullanılması önerilir. Göz ile temas halinde bol su ile durulayınız.

İÇİNDEKİLER :

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocoamidopropyl Betaine, Sodium Peg-7 Olive Oil Carbo Glycerin, Parfum, Cocoamide Mipa, Laureth-4, Peg-6 Caprylic/Capric Glycerides, Glycenth-17 Cocoate, Peg-120 Methyl Glucose Dioleate, C12-13 Pareth-9, Sodium Chloride, Macadamia Temifolia Seed Oil, Polyquaternium-10, Sodium PCA, Tetra Sodium EDTA, Benzyl alcohol Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citric Acid, Benzyl Salicylate, CL.19140, CL42090, CL 17200.

Yorumlar
** **
11.06.2021
paketleme çok özenliydi memnun kaldım

indirimli olduğu için buradan aldım önceden kullandığım bir üründü.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Eyüp Sabri Tuncer Doğal Macadamia Yağlı Duş Jeli 600 ml

117.9TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim