Filtreleme kriteri
Kategoriler
Markalar
more... less
Fiyat
Filtrele

Turuncukasa Blog

Ev Dekorasyon Ürünleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg

Saç Kremleri

Saç Kremleri

Banyo yaparak saçlarımızı ve tüm vücudumuzu kirlerden, yağ fazlasından arındırır ve tazelenme sağlarız. Banyo yaptıktan sonra kendimizi rahatlamış, canlı, bakımlı ve güzel hissederiz.

Banyo yapmak hem görünüm hem de sağlık açısından önemli bir kişisel bakımdır. Özellikle de saçlarda her gün saç spreyi, jöle gibi maddeler kullanıyorsanız bunların yatmadan önce saçlardan arındırılması da önemlidir. Aksi halde saçlarınızda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Saçların sağlıklı, parlak ve güzel görünmesi için uygun bir şampuan seçmeniz ve şampuanı doğru şekilde uygulamanız gerekir. Saçlarınızı bir kere şampuanlamak genellikle yeterlidir ancak saçlarınızın temizlenmediğini hissediyorsanız ikinci kez şampuan uygulayabilirsiniz. Şampuanın ardından saç kremleri kullanmak gerekli midir diye bazen tereddüt ederiz. Belki erkekler saçları çok kısa olduğu için ihtiyaç duymazlar, ancak saçları daha uzun olan, özellikle de sık sık işlemlere maruz kalan saçlar da saç kremi kullanmak gereklidir.

Saç Kremleri ve Fiyatları

Banyo sırasında kullandığınız şampuanlar saçlarda ve saç derisinde temizleme sağlarken saçın kendi nemini de kurutabilir, saçlar ince telli ve boyalı ise şampuanladıktan sonra karışacak ve taranması zorlaşacaktır bu nedenler de saçlarınızın daha fazla yıpranmasına neden olabilir.

Saçlarınızın yapısı ve gereksinim duyduğu ihtiyaçları, sorunları dikkate alınarak seçebileceğiniz saç kremleri saçlarınızı kuruluklara karşı korumaya, saç tellerini sararak korumaya, yumuşaklık ve parlaklık kazandırmaya, daha kolay taranmasına yardımcı olacaktır.

Saç kremleri kullanım talimatlarında belirtilmediyse saç diplerine değil, saç tellerine uygulanmalı, hafifçe masaj yaparak saça yedirilmeli ve dikkatle durulanmalıdır.

Her banyonuzda saçlarınızı yıkama işlemi bittikten sonra kullanacağınız saç kremleri ile saçlarınıza yumuşaklık, nem ve parlaklık kazandırabilir ve bu şekilde saç tellerinin esnek olmasını sağlayarak kopmalarını, kırılmasını ve kabarmasını önleyebilirsiniz.

Saç kremi seçerken de saçınızın ihtiyacına uygun saç kremleri tercih edilmelidir.

Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim