Prima Premium Care 4 Beden Maxi Tekli Paket 24'lü

Prima Premium Care 4 Beden Maxi Tekli Paket 24'lü
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Prima Premium Care 4 Beden Maxi Tekli Paket 24'lü

Markası : Prima Ürünlerini Gör

30557

4015400691761

5/1
20.24 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Prima Premium Care 4 Beden Maxi Tekli Paket 24’lü

Marka Adı: Prima

Ürün Adı: Prima Premium Care 4 Beden Maxi Tekli Paket 24’lü

Ürün Miktarı: 1 Adet Paket içerisinde 24 tane bebek bezi bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri: 7 ve 14 kilo arasında ki bebeklerin yumuşak dokuya sahip alt değiştirme bezi üstün koruma sağlamaya yardımcıdır.

Sonuç: İdrar ve dışkıyı emer, sızıntı yapmadan cilt koruması sunan bebek bezidir.

Doğacak bebeğiniz için ilk başta ihtiyaç duyulan alt değiştirme bezleri ihtiyaç duyulan ürünler arasında ilk sırayı hep korur. Minik bebeğiniz için hangi bez daha iyi gelir zamanla öğrenecek doğru seçimler yapacaksınız. Bebek bezleri aynı amaca ihtiyaç duyuluyor gibi görünür. Fakat bebeğinizin cildine,  kilosuna göre seçersiniz. Bebek cildi çok hassas olduğu için her bebek bezine aynı tepkiyi vermeyecektir. Bebeğin alt kısmı hava almadığı takdir de pişik ve tahriş olacaktır. Seçeceğiniz bez esnek, hava alabilen kanallara sahip olması gerekmektedir.

Bebeğiniz mutlu olduğu zaman bu mutluluk size de yansıyacaktır. Bebeğinizin altı sadece altı değiştirmek ile kalmıyor. Güzel bir bakım yapılması daha sağlıklı bir koruma sağlıyor.

 Bebek büyüdükçe bedenleri de değişmektedir. Bebek bezleri bedenlere göre değişmektedir. Bebeğinizin kilosuna göre bebek bezini seçmeniz gerekmektedir. Bebeğinizin konforu için en iyi bez seçimini yapacaksınız. Tuvalet eğitiminin tamamlanma sürecine kadar bedenine göre bez değişimi yapılacaktır.

Bebek her altını kirlettiğinde bez değiştirilmelidir. Prima Premium Care bebeğinizin cildini korur, ıslaklığı hızlı bir şekilde emer. Prima hassas ciltlerin dostu olmaktadır.

Bebek uykusunu alması altının kuru olmasıyla bağlantılı olduğu için en iyi emiş gücü olan bezleri tercih edeceksiniz. Prima Premium Care ile uzun süreli koruma sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Eller dezenfekte edildikten sonra bebeğin yüzü size bakacak şekilde sırt üstü yatırılır. Bezin yan bantlarını açtıktan sonra bebeğinizin ayaklarını yukarı kaldırarak bez altından çıkartılır. Bez kirletilmiş ise ıslak mendil yardımı ile bez bölgeleri silinir. Gerekli duyulan bölgelere pişik kremi ya da pudra sürülür. Bebeğinizin poposu kuru olmasına dikkat ediniz.

 

Prima Premium Care Turuncu Kasa’da indirimli fiyata satılmaktadır. Siz de sitemizdeki indirim kampanyalarını takip edebilirsiniz.

 

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Prima Premium Care 4 Beden Maxi Tekli Paket 24'lü

20.24TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim