Veet Duşta Tüy Dökücü Krem 150ml - Normal Ciltler (S.K.T 03-2025)

Veet Duşta Tüy Dökücü Krem 150ml - Normal Ciltler
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Veet Duşta Tüy Dökücü Krem 150ml - Normal Ciltler

Markası : Veet Ürünlerini Gör

51181

8690570555042

55
PİYASA FİYATI 199.90 TL
SATIŞ FİYATI 159.92 TL
454
Kişinin Favorisi

Veet Duşta Tüy Dökücü Krem 150ml - Normal Ciltler (Miad 05-2023)

Veet Tüy Dökücü Krem, kısa tüylerde bile köke yaklaşarak etki eder ve 1 haftaya kadar pürüzsüzlük sunmaya çalışır. Böylece cildin hem pürüzsüz, hem de ipeksi yumuşaklıkta olmasına ve beslenmesine destek olunur. Üstelik yeniden çıkan tüyler de daha yumuşak olur. Veet Tüy Dökücü Krem özel formülü ile ipeksi, pürüzsüz bir cilt ve güzel koku deneyimi yaşanmasına katkıda bulunur. İstenmeyen tüylerinizi etkili bir şekilde alırken; hem cildinizi 24 saate kadar nemlendirmeye, hem de yeni koku teknolojisi sayesinde cildinizde kötü koku bırakmamaya çalışır.

KULLANIM:

1-) Duş almadan önce süngerin yumuşak ve renkli kısmını kullanarak kremi cildinize eşit olarak yayın, ovalamayın. 2-) Duşa girmeden önce en az 1 dakika bekleyiniz. 3-) Duşunuzu her zamanki şekilde alın. İlk 2 dakika boyunca vücudunuzun kremli bölgesini suya değdirmemeye çalışın. Böylece krem etkisini gösterecek kadar kalacaktır. Bu aşamada krem vücudunuzdan akıp gidecektir. 4-) Krem toplamda 3 dakika boyunca cildinizde kaldıktan sonra süngerin beyaz kısmını kullanarak temizleyebilirsiniz. Eğer tüyünüz alınmıyor ise 3 dakika daha bekletebilirsiniz. Ancak toplamda 6 Dakikayı aşmamanız gerekiyor.

İÇERİK:

Aqua, Urea, Cetearyl Alcohol, Potassium Thioglycolate, Paraffinum Liquidum, Calcium Hydroxide, Ceteareth-20, Talc, Glycerin, VP/Hexadecene Copolymer, Parfum, Magnesium Trisilicate, Potassium Hydroxide, Propylene Glycol, Lithium Magnesium Sodium Silicate, Sodium Gluconate, Geraniol, Acrylates Copolymer, Citronellol, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Cl 77891

UYARI:

6 dakikalık uygulama zamanını aşmayın. Bacaklarda, kollarda, koltukaltlarında ve bikini bölgesinde uygundur. Vücudun kalan kısımlarında kullanılmaz. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.

Yorumlar
K** U**
27.05.2021
PAKETLEME GÜZELDİ

beklentimin bile üstünde bir ürün fıyattıda gayet uygun teşekkürler turuncu kasa

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Veet Duşta Tüy Dökücü Krem 150ml - Normal Ciltler (S.K.T 03-2025)

159.92TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim